Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες live

Σε εξέλιξη είναι το βρἀδυ της Παρασκευής η κακοκαιρία στην χώρα και σε αρκετές περιοχές χιονίζει. Στα λευκά έχει ντυθεί η Βόρεια Ελλάδα όπου σημειώνονται έντονη χιονόπτωση. Υποχρεωτικός είναι ο εφοδιασμός των αυτοκινήτων με αντιολισθητικές αλυσίδες για το σύνολο του οδικού δικτύου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Πυκνή χιονόπτωση αυτήν την ώρα στο Νυμφαίο και το Πισοδέρι στην Φλώρινα, το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας καιστο χωριό Σαμαρίνα στα Γρεβενά. Λευκό, επίσης, είναι το σκηνικό στην Φούρκα Κόνιτσας, την Μηλιά Μετσόβου και το Μέτσοβο.

Δείτε live την πορεία των φαινομένων

 

Τι καιρό προβλέπει η ΕΜΥ για αύριο Σάββατο

Το Σάββατο 16/12 έντονη κακοκαιρία θα επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Οι ισχυρότερες βροχοπτώσεις θα εντοπίζονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, σε ημιορεινά τμήματα της Κεντρικής Ελλάδας και σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο. Πυκνές θα είναι οι χιονοπτώσεις στην Ανατολική Μακεδονία και κυρίως στην Θράκη, οι οποίες θα επηρεάσουν πεδινές περιοχές στα βορειότερα τμήματα των περιοχών αυτών καθώς και πεδινά τμήματα του Έβρου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.