Επεισόδια στου Ρέντη: Απειλητικό μήνυμα στην μητέρα του 18χρονου – «Σύντομα δεύτερη κηδεία»

Απειλητικό μήνυμα για την ζωή του γιου της καταγγέλλει ότι δέχτηκε η μητέρα του 18χρονου, ο οποίος έχει ομολογήσει ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού, στα επεισόδια στου Ρέντη.

«Δέχτηκα ένα απειλητικό μήνυμα σήμερα το πρωί όπως άνοιξα το κινητό μου, το έχω καταθέσει στην Ασφάλεια», είπε αρχικά η μητέρα του 18χρονου στην εκπομπή T-live στον Alpha.

«Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο ουδείς. Ο θεός τιμωρεί. Οικογένειες όπως η δικιά σας… (βρισιά). Πόσους βιασμούς θα αντέξει το παιδί πριν κρεμαστεί; Σύντομα δεύτερη κηδεία», έγραφε το μήνυμα που έλαβε η μητέρα του 18χρονου, όπως μεταδόθηκε.

Η μητέρα του κατηγορούμενου εξήγησε στη συνέχεια ότι διάβασε το μήνυμα σήμερα το πρωί, αλλά το είχε λάβει πριν από τις 12 το βράδυ.

«Δεν είμαστε τέτοια οικογένεια. Δεν ξέρω τι έκανε ο μικρός, έχω τρελαθεί. Όποιον και να ρωτήσετε, την πέτρα να σηκώσετε. Ξέρετε τι καλό παιδί είναι;» είπε ο πατέρας του 18χρονου, λέγοντας πως «ζητάμε ταπεινά συγγνώμη από τον αστυνομικό, αν το έχει κάνει το δικό μας το παιδί».

«Δεν γεννήσαμε τα παιδιά μας και τα αφήσαμε έρμαια να μεγαλώσουν μόνα τους, χωρίς αγάπη, χωρίς φροντίδα, χωρίς οικογένεια» είπε η μητέρα του κατηγορούμενου και έκανε λόγο για μία «κακιά στιγμή».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.