Επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Επεισόδια είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά την ολοκλήρωση των πορειών για την 50η Επέτειο Εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Δείτε βίντεο του thestival:

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, φώναξαν συνθήματα κατά των ΗΠΑ και αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη περνώντας από το προξενείο, ενώ άναψαν πυρσούς.

Το ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ και οι φοιτητικοί σύλλογοι ολοκλήρωσαν την πορεία στο άγαλμα του Βενιζέλου και το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, στη διασταύρωση των οδών Τσιμισκή με Αριστοτέλους.

Μέρος του μπλοκ της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου ολοκλήρωσε την πορεία στην Ίωνος Δραγούμη και το υπόλοιπο, στην οδό Εγνατία, στο Συντριβάνι όπου δυνάμεις της Αστυνομίας είχαν στήσει φραγμό για να εμποδίσουν την πρόσβαση στα πανεπιστήμια.

Με τη λήξη της πορείας επικράτησε ένταση όταν ομάδες ατόμων πέταξαν μολότοφ και πυροτεχνήματα και οι δυνάμεις της Αστυνομίας τους απώθησαν στην Καμάρα και στα γύρω στενά.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.