Το Μετρό θα παραδοθεί το Β’ εξάμηνο του 2024

“Δεν ευσταθεί η εικασία για παράδοση μετά το 2024”, αναφέρει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος.

Στη συνέντευξή του στο δημοσιογράφο…Γιώργο Ψύλλια του ΑΠΕ, ο κ.Ταχιάος, ρωτήθηκε:

Ερ.: Κύριε υπουργέ πότε τελικά θα παραδοθεί το μετρό της Θεσσαλονίκης και γιατί φαίνεται να καθυστερεί αφού ήδη γίνονται οι δοκιμαστικές λειτουργίες. Πότε θα ξεκινήσουν οι επεκτάσεις;

και απάντησε :

Απ.: Το μετρό, όπως έχουμε διαβεβαιώσει πολλές φορές τόσο ο ίδιος, από τον Ιούνιο που ανέλαβα αυτή τη θέση, όσο και ο υπουργός ο κ. Σταϊκούρας, κυρίως όμως, ο πρωθυπουργός, που παρακολουθεί το έργο εκ του σύνεγγυς, και ως βουλευτής Θεσσαλονίκης, θα ολοκληρωθεί εντός του δεύτερου εξαμήνου του 2024. Οι εικασίες για περαιτέρω καθυστέρηση δεν ευσταθούν. Πώς όμως να βγάλεις τη δυσπιστία από το μυαλό των Θεσσαλονικέων, και όχι μόνο, μετά από τέτοια ταλαιπωρία, όταν μάλιστα η όλη υπόθεση έχει καταγραφεί σαν ανέκδοτο; Με στεναχωρεί αυτό ως Θεσσαλονικιό και ως άνθρωπο με εμπλοκή στο έργο, αλλά το κατανοώ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.