Δυνατή Ελλάδα

Aνακοίνωση της Τροχαίας:Τέλος η στάθμευση στην Καραμανλή λόγω FlyOver

Η Τροχαία Θεσσαλονίκης με ανακοινώσεις της προς τους οδηγούς ενημερώνει για την  απόφαση του συντονιστικού οργάνου ώστε να απελευθερωθεί μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.  Μάλιστα ειδοποιεί τους κατοίκους πως γερανός της Τροχαίας θα απομακρύνει τα οχήματα.

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου Φορέων της πόλης μας που έχει συγκροτηθεί για την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών επιπτώσεων που θα επιφέρουν οι εργασίες κατασκευής του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου (Flyover) η εν λόγω οδός έχει ενταχθεί σε Eιδικό Σχέδιο Εντατικής Τροχονομικής Αστυνόμευσης.

Σας παρακαλούμε θερμά να μην σταθμεύεται το όχημά σας, στην εν λόγω οδό προκειμένου ολόκληρο το οδόστρωμα να αξιοποιείται για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Με την έναρξη των εργασιών κατασκευής του έργου, όλα τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα θα απομακρύνονται με γερανοφόρα οχήματα και θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Ζητούμε την κατανόηση και συμβολή κάθε πολίτη ξεχωριστά. Ευχαριστούμε” αναφέρει το μακροσκελές μήνυμα της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ενημερωτικά, στην Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή βάσει ΚΟΚ απαγορεύεται η στάση και στάθμευση, όμως δεν εφαρμοζόταν για δεκαετίες, ενώ λίγους μήνες πριν είχε γίνει και ποδηλατόδρομος ο οποίος αφαιρέθηκε μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.