Δυνατή Ελλάδα

Στις φυλακές Ελαιώνα θα οδηγηθεί η επιχειρηματίας Μαρίνα Ελευθερουδάκη

Στις φυλακές Ελαιώνα αναμένεται να οδηγηθεί τις επόμενες ώρες η γνωστή επιχειρηματίας Μαρίνα Ελευθερουδάκη, η οποία συνελήφθη τη Δευτέρα στο Παλαιό Ψυχικό για ακάλυπτες επιταγές και μη καταβολές εισφορών.

Σε βάρος της κ. Ελευθερουδάκη εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για 22 ανεκτέλεστες καταδικαστικές αποφάσεις για αδικήματα που αφορούν παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, μη καταβολή εργατικών εισφορών. Η συνολική ποινή φυλάκισης για την επιχειρηματία είναι 24 έτη και 11 μήνες, ενώ η χρηματική ποινή «αγγίζει» τα 38.800 ευρώ.

Η τραγική αυτή εξέλιξη για την ισχυρή οικογένεια που επικράτησε στον χώρο του βιβλίου, ήταν απόρροια της οικονομικής κρίσης και της χρεοκοπίας των επιχειρήσεων τους.

Σημειώνεται ότι η Μαρίνα Ελευθερουδάκη οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, ο οποίος αποφάσισε ότι θα εκτίσει την ποινή της στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ αναφέρει: «Η ανωτέρω συλληφθείσα τυγχάνει επιχειρηματίας (αναφέρεται το αντικείμενο) στην περιοχή των Αθηνών εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της εν λόγω επιχείρησης, δεν κατέβαλλε έγκαιρα τις δεδουλευμένες αποδοχές των υπαλλήλων καθώς και τις προβλεπόμενες εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς ΙΚΑ Και εισφορές ασφάλισης των εργαζομένων».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.