Δυνατή Ελλάδα

Στέλιος Αγγελούδης: «Προτεραιότητά μας η καθαριότητα και το πράσινο στην Θεσσαλονίκη»

Τεράστια αλλαγή έφερε στην Θεσσαλονίκη, ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών, αφού οι πολίτες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Στέλιο Αγγελούδη και όχι στον Κωνσταντίνο Ζέρβα

«Είναι γεγονός ότι θα πρέπει ο δήμος, η τοπική αυτοδιοίκηση συνολικά, να αρχίσει να βλέπει και αυτό το ειδικό θέμα σε ό, τι αφορά τη βία, χρειάζονται δομές για αυτό, κοινωνικοί λειτουργοί και προφανώς χρειάζεται, στο επίπεδο της αστυνομικής προσέγγισης, η καλή συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης με τις αστυνομικές Αρχές», είπε νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κάνοντας σαφές πως προτεραιότητα για τη νέα δημοτική αρχή, που αναλαμβάνει καθήκοντα από 01/01/2024, είναι η καθαριότητα και το πράσινο της πόλης:

«Υπάρχουν πολλά θέματα, αλλά αυτά τα θέματα ιδιαίτερα που ταλαιπωρούν και πονούν τη Θεσσαλονίκη, έχουν να κάνουν με τον δημόσιο χώρο, με την καθαριότητα, με το πράσινο, γενικά έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των πολιτών που θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με έναν καλύτερο τρόπο. Σε ό, τι αφορά την καθαριότητα, τα πράγματα είναι αρκετά άσχημα στη Θεσσαλονίκη. Όλη η Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζει την υποχώρηση στο θέμα των απορριμμάτων. Είναι ο στόχος, το στοίχημα, η προσπάθεια και η δουλειά που πρέπει να κάνουμε από την πρώτη του Γενάρη, μια δουλειά η οποία περιλαμβάνει όλες τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης γιατί η εγκατάλειψη τόσο σε τεχνικά μέσα όσο και σε ανθρώπινους πόρους, είναι αρκετά μεγάλη. Η προσπάθεια και η προτεραιότητα θα ξεκινάει από την καθαριότητα και συνολικά από τον δημόσιο χώρο».

«Τα οικονομικά του δήμου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση»

Ο κ. Αγγελούδης κατέστησε σαφές πως η πόλη πρέπει να ξαναμπεί σε μια διαδικασία περισσότερης και αποτελεσματικότερης δουλειάς σε ό,τι αφορά τα πολλά θέματα της καθημερινότητας.

«Τα οικονομικά του δήμου, σε ό,τι αφορά τα δημοτικά τέλη, με τα οποία συνδέεται η καθαριότητα, μάλλον δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά επιφυλάσσομαι μέχρι να έχω τους ακριβείς αριθμούς και την οικονομική κατάσταση που υπάρχει», κατέληξε ο ίδιος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.