Ψήφισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας

Στο 2ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, στην οδό Ικτίνου, ψήφισε ο νυν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και εκ νέου υποψήφιος Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας δίνει μάχη στον 2ο γύρο των Δημοτικών εκλογών με τον Στέλιο Αγγελούδη για τη Δημαρχία της Θεσσαλονίκης.

«Σήμερα η πόλη αποφασίζει για το μέλλον της. Αν θα συνεχίσουμε μαζί με δυναμικά, σταθερά βήματα για τη Θεσσαλονίκη του 2030 ή αν θα γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη προηγούμενων δεκαετιών, των μηχανισμών, των αναβολών, των ακυρώσεων.

Ξεβολέψαμε πολλούς το 2019, που σήμερα συνασπίστηκαν και απέναντι σε κάθε Θεσσαλονικιά και Θεσσαλονικιό, που απεχθάνεται το παρασκήνιο. Με ξέρετε πολύ καλά, ξέρετε ποιος είμαι, ξέρετε τη δουλειά, που έχω κάνει, δεν έχω κρυφτεί ποτέ, δεν εμφανίστηκα τους τελευταίους μήνες, έχω πρόγραμμα και σχέδιο απέναντι στο άγνωστο, που κάποιοι υπόσχονται, μαζί σας καλώ να συνεχίσουμε για τη Θεσσαλονίκη του 2030. Η Θεσσαλονίκη δε γυρίζει πίσω, ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης. Ναι στη Θεσσαλονίκη».

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Στέλιος Αγγελούδης είναι οι πρωταγωνιστές σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, καθώς είναι οι δύο υποψήφιοι για τον δήμο της Θεσσαλονίκης που υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αλλάξει χέρια, βάσει των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου.
Οι «μονομάχοι» του δήμου Θεσσαλονίκης έχουν μια διαφορά μόλις 1.520 ψηφοδελτίων, γεγονός που χαρακτηρίζει την εκλογική διαδικασία «ντέρμπι».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.