Δυνατή Ελλάδα

Ο τζιχαντισμός εντός των πυλών

Δεν είναι όλοι οι ισλαμιστές τρομοκράτες. Δεν συμμερίζονται όλοι τα δολοφονικά ένστικτα των χασάπηδων της Χαμάς, που θεωρεί ότι όλοι οι μη μουσουλμάνοι χρήζουν θανάτωσης, βασανιστηρίων, εξευτελισμού της προσωπικότητάς τους και εξανδραποδισμού. Ομως, αρκεί μια μικρή μειοψηφία για να κάνει τη ζημιά – και στην περίπτωση της Χαμάς δεν είναι και τόσο μικρή η μειοψηφία, ειδικά των Παλαιστινίων της Λωρίδας της Γάζας, που ασπάζονται τις πρακτικές της οργάνωσης.

Στην Ελλάδα υπάρχει σημαντικός αριθμός Παλαιστινίων, ο οποίος βαίνει αυξανόμενος. Ο υπουργός Μετανάστευσης Δ. Καιρίδης κατά τη διάρκεια των εργασιών της 6ης Συνόδου των Υπουργών Μετανάστευσης (και Εσωτερικών) της ομάδας του MED 5 (Ελλάδας, Ισπανίας, Ιταλίας, Κύπρου και Μάλτας), που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, έκανε μια σημαντική αποκάλυψη: «Στην Ελλάδα ο μεγαλύτερος αριθμός παράνομων αφίξεων αφορά σήμερα Παλαιστίνιους από τη Γάζα, διότι μέσω Αιγύπτου πηγαίνουν στην Τουρκία και στη συνέχεια προωθούνται είτε από τον Εβρο είτε από τη θάλασσα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Πρόκειται για το 20% των αφίξεων. Και κάποια από τα νησιά μας, όπως η Κως, έχουν πολύ μεγάλη παλαιστινιακή κοινότητα στο κέντρο υποδοχής».

Οι υπηρεσίες ασφαλείας, που… υποδέχονται τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι ισχυρίζονται πως στη διάρκεια του ταξιδιού τους έχασαν τα χαρτιά τους και δηλώνουν μια σειρά από ονόματα και εθνικότητες, κάνουν κάτι για να μη γίνει εδώ ό,τι έγινε και στο Ισραήλ; Γιατί δεν κλείνει το κράτος τα παράνομα τζαμιά που λειτουργούν στην Αθήνα, για πολλά εκ των οποίων υπάρχουν πληροφορίες ότι «διδάσκουν» ισλαμιστικό εξτρεμισμό; Αυτό δεν έλεγαν ότι θα κάνουν, όταν θα εγκαινιαζόταν το τζαμί στον Βοτανικό; Η Δικαιοσύνη έχει ασχοληθεί με αυτό το θέμα ή δεν το θεωρεί και τόσο σημαντικό;

Είναι κακό να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο από τον ριζοσπαστικό ισλαμισμό – ειδικά από τη στιγμή που η Τουρκία προσπαθεί να παρουσιάζεται σαν «προστάτιδα δύναμη» των απανταχού μουσουλμάνων. Αν αυτό το πρόβλημα δεν αντιμετωπιστεί καίρια, όλα τα αρνητικά ενδεχόμενα είναι ανοιχτά…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.