Δυνατή Ελλάδα

Κασσελάκης: Άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ, στήριξη Δούκα στον δεύτερο γύρο – «Αύριο χτίζουμε τη νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη»

«Σήμερα ήταν ένα πρώτο μήνυμα για την ανάγκη η χώρα να έχει μια νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη που θα μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στις δηλώσεις του για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Έφερε το παράδειγμα της Θεσσαλίας, όπου, όπως είπε, ο «παντοδύναμος περιφερειάρχης» υπέστη μεγάλες απώλειες, ενώ συνεχάρη τον Δημήτρη Κουρέτα για τον αγώνα του.

Στη Θεσσαλονίκη οι προοδευτικές υποψηφιότητες υπερίσχυσαν, ενώ στην Αττική ο Γιώργος Ιωακειμίδης, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έδωσε ένα μεγάλο αγώνα και κατάφερε να λάβει τη δεύτερη θέση. Ήταν τιμή μου να τον στηρίξω, τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

Επίσης ευχαρίστησε τον Κώστα Ζαχαριάδη για τον εξαιρετικό αγώνα που έδωσε στην Αθήνα, ενώ εξέφρασε την στήριξή του στον Χάρη Δούκα στον δεύτερο γύρο στον Δήμο Αθηναίων. «Ανεξάρτητα αποτελέσματος, είναι δύο εξαιρετικοί υποψήφιοι και ο κ. Δούκας και ο κ. Ζαχαριάδης και όλοι οι προοδευτικοί Αθηναίοι πρέπει να στηρίξουν τον αγώνα εναντίον του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος έχασε ποσοστά παρά τα 5 χρόνια διακυβέρνησης» είπε.

Υπάρχουν ευκαιρίες από εδώ και πέρα για να χτίσουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη για να κυβερνήσει τον τόπο μας. Είναι επιτακτική ανάγκη, τόνισε ο κ. Κασσελάκης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ανανέωση.

«Για να γίνει αυτό πραγματικότητα πρέπει να κάνουμε αυτό το οποίο είπε ο πρόεδρος, ο Αλέξης Τσίπρας. Είχε πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ανανέωση χθες. Η ανανέωση λοιπόν του χθες αρχίζει αύριο. Αύριο χτίζουμε τη νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη και θα αναδείξουμε νέα στελέχη, νέα πρόσωπα με τις αξίες τις δικές μας, οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν στον τόπο.

Το κόμμα είναι ανοιχτό σε όλους τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν. Η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ένα ζήτημα διαρκές και όντως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε μεγάλη παρουσία στον κοινωνικό ιστό της χώρας. Μία από τις ευθύνες που αναλαμβάνω προσωπικά είναι να χτιστεί αυτή η παρουσία. Αρχίζουμε από αύριο τη μεγάλη ανανέωση και εμψύχωση του ανθρώπινου δυναμικού μας, ανέφερε.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: Δεν έχω πολλά να πω, νομίζω ότι φανερώνουν αρκετά μόνα τους τα όσα είπε. Παροτρύνω τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.