Στέλεχος της αποστολής στην Λιβύη «δείχνει» επίθεση: «Πριν μας κτυπήσουν εξαφανίστηκε το προπορευόμενο όχημα ασφαλείας»

Ένα κρίσιμο στοιχείο που καταδεικνύει ότι δεν ήταν απλό «τροχαίο», όπως θέλει να ισχυριστεί το ΓΕΕΘΑ, αλλά και τα κυβερνητικά ΜΜΕ που επιχειρούν να συγκαλύψουν την τραγωδία, έρχεται από τραυματία του μοιραίου λεωφορείου στο οποίο είχε «στοιβαχθεί» κατά απαράδεκτο τρόπο, ολόκληρη η ελληνική στρατιωτική αποστολή στην Λιβύη:

Το προπορευόμενο τζιπ με Λίβυους στους οποίους υποτίθεται ότι είχε ανατεθεί η ασφάλεια του λεωφορείου, είχε εξαφανιστεί λίγα λεπτά πριν πέσει επάνω τους το όχημα έμφορτο με καύσιμα!

Συγκεκριμένα κατατέθηκε, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές ότι «Το συνοδευτικό προπορευόμενο όχημα, είχε χαθεί από τον οπτικό μας ορίζοντα. Δεν το βλέπαμε παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ούτε δένδρα, ούτε κτήρια. Τότε ήρθε από την απέναντι πλευρά με υψηλή ταχύτητα το όχημα που έπεσε επάνω μας πλαγιομετωπικά»!

Δηλαδή το υποτιθέμενο «όχημα ασφαλείας» στο οποίο κατά ακατανόητο τρόπο υπήρχαν μόνο Λίβυοι, εξαφανίστηκε στο κρίσιμο χρονικό διάστημα αφήνοντας έκθετο το λεωφορείο στο οποίο κατά εγκληματικό τρόπο επέβαινε όλη η ελληνική αποστολή δίνοντας ένας «καθαρό», μεγάλο και απροστάτευτο στόχο!

Πόσο συμπτωματικό είναι ότι είχε απομακρυνθεί το συνοδευτικό προπορευόμενο όχημα; Και μάλιστα «πέραν του οπτικού ορίζοντος» όπως καταθέτει ο μάρτυρας; Ποιοι επέβαιναν το προπορευόμενο όχημα;

Γιατί ανατέθηκε σε Λίβυους ή μόνο σε Λίβυους, μιας χώρα η οποία πλέον «τουρκοκρατείται» η ασφάλεια των Ελλήνων στρατιωτικών; Ποιος είπε ότι τα τουρκικά «πλοκάμια» δεν έχουν απλωθεί στην Βεγγάζη;

Το ότι η κυβέρνηση κλείνει άρον-άρον την υπόθεση και ματαίωσε την αποστολή της ΕΥΠ,  τι δείχνει;

Το ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος εμφανίζεται «ευχαριστημένος» με τους σχεδιασμούς των επιχειρήσεων του και δηλώνει ότι «θα έκανε ακριβώς τα ίδια» αρκεί για να αποπεμφθεί άμεσα. Αρκετά τον έχει «πληρώσει» η κυβέρνηση και η χώρα, σε όλα τα επίπεδα

Το ότι υπάρχουν πέντε νεκροί από τον σχεδιασμό του δεν τον κάνει να αισθάνεται ότι ΟΛΑ σχεδιάστηκαν και εκτελέστηκαν λάθος;

Όμως τα αποτελέσματα του σχεδιασμού του και της παραβίασης βασικών κανόνων ασφαλείας όπως η ανάρτηση με τα στελέχη του ΕΤΑ μέσα στο C-130, προκάλεσαν το κακό, όσο και αν προσπαθούν να το καλύψουν τώρα.

Καλές οι επιχειρήσεις «δημοσίων σχέσεων», αλλά κάλλιστη η ζωή των ανθρώπων και το κύρος της χώρας.

Κατ’ αυτό τον τρόπο θλίψη προκαλούν οι εικόνες που μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu με την αντίστοιχη «ανθρωπιστική» αποστολή στην Λιβύη.

Αρματαγωγό ως μέσο μεταφοράς, πολλά τζιπ, ακόμα και με φάρους, ειδικά για αποστολές στην έρημο, κοντέινερ για να είναι εντελώς ανεξάρτητη η τουρκική αποστολή, άφθονο προσωπικό κλπ. κλπ.

Συνοδείες, προσωπικό ασφαλείας, οχήματα, όλα τουρκικά… 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.