Κούγιας εναντίον όλων για τον Κασσελάκη: «Αν τον αφήσεις στην Ομόνοια θα χαθεί γιατί ποτέ δεν έχει πατήσει εκεί»

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Στέφανο Κασσελάκη στον ΑΝΤ1, όπου μεταξύ άλλων είπε ότι «πρόκειται περί νούμερου» και τον χαρακτήρισε «θρασύτατο και αδίστακτο άνθρωπο». Ο ποινικολόγος επανήλθε με μια δήλωση- απάντηση στις αντιδράσεις αυτές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «άλλο είναι ο αυτοδημιούργητος αριστερός και εντελώς διαφορετικό είναι ο αυτοδημιούργητος δεξιός».

Μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει επίσης ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε ένα τεράστιο λάθος και ουσιαστικά καταρράκωσε την ομοφυλοφιλική κουλτούρα». Αναρωτιέται δε, γιατί έβαλε στο βιογραφικό του ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ολόκληρη η δήλωση του Αλέξη Κούγια

«1.- Θα έπρεπε πριν τοποθετηθούν, εκτός εάν δεν τους συμφέρει, να διαβάσουν το σύνολο των δηλώσεών μου. Υπάρχουν στο site του ΑΝΤ1.

2.- Άλλο είναι ο αυτοδημιούργητος αριστερός και εντελώς διαφορετικό είναι ο αυτοδημιούργητος δεξιός.

Ο αυτοδημιούργητος αριστερός έχει φοιτήσει σε δημόσιο σχολείο, δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο, έχει συμμετάσχει στις πανελλήνιες εξετάσεις και έχει σπουδάσει την επιστήμη του σε δημόσιο πανεπιστήμιο και μετά με νύχια και με δόντια καταφέρνει να είναι διακεκριμένος στην επιστήμη του, στην επιχείρησή του και στη βιομηχανία του.

Έχει πάει με τα πόδια στο σχολείο του είτε στη δυτική Αθήνα, είτε στις φτωχές γειτονιές του Πειραιά, είτε στα σχολεία των διαφόρων χωριών και κωμοπόλεων της Ελλάδας και, όταν γυρίζει στο σπίτι του, δεν είναι βέβαιος αν θα βρει ένα πιάτο φαγητό.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτοδημιούργητος ένας που τελειώνει το Κολλέγιο Αθηνών, σπουδάζει σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Αμερική, όπου είναι καθηγήτρια η mammy του, και στο τέλος λόγω των καλών δημοσίων σχέσεών του και χωρίς να έχει τις προϋποθέσεις, χωρίς καμία εγγύηση, με δάνεια που μπορεί να είναι και αγύριστα, εάν «γυρίσει» η ναυτιλία, γίνεται εφοπλιστής.

Αυτός δεν είναι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος, όπως τον αντιλαμβάνεται ο λαός μας.

3.- Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε ένα τεράστιο λάθος και ουσιαστικά καταρράκωσε την ομοφυλοφιλική κουλτούρα.

Το να είσαι ομοφυλόφιλος δεν στο απαγορεύει κανείς και έχουμε δίπλα μας υπέροχα πλάσματα ομοφυλόφιλους που δικαίως θεωρούν αυτή την επιλογή τους μια εντελώς φυσιολογική εξέλιξη της προσωπικότητάς τους και δικαίως απαιτούν από τους άλλους ανθρώπους να τους αντιμετωπίζουν έτσι, αλλά σε καμία περίπτωση και εκ λόγων αυτοσεβασμού, αλλά κυρίως λόγω σεβασμού στην ομοφυλοφιλική κουλτούρα δεν αναφέρουν στο βιογραφικό τους σημείωμα ότι είναι ομοφυλόφιλοι, λες και αυτό είναι ένα επιπλέον προσόν.

4.- Θέλω να απαντήσω προς την κυρία Αχτσιόγλου, η οποία με φωτογράφισε με τις δηλώσεις της, ότι αντί να με ευγνωμονεί, γιατί με τις δηλώσεις μου εκφράζοντας την πλειοψηφία του ελληνικού λαού και των πραγματικά αυτοδημιούργητων Ελλήνων που έκαναν κάτι στη ζωή τους, ανέδειξα αυτή τη θρασύτατη και με έλλειψη ντροπής προς τους συνυποψηφίους του και προς τους αληθινούς αριστερούς, τους πραγματικούς αυτοδημιούργητους, συμπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη, για να κερδίσει τις ψήφους των ομοφυλοφίλων και μόνο στην αυριανή εκλογική διαδικασία, έγινε ένα με αυτό τον «περίεργο» τύπο που αν τον αφήσεις στην Ομόνοια, θα χαθεί, γιατί ποτέ δεν έχει πατήσει εκεί, και που ήρθε ξαφνικά να μας σώσει.

  1. Δεν θα ασχολούμουν καθόλου με την κυρία Ακρίτα, αν δεν αναφερόταν ονομαστικά σε μένα.

Αλήθεια, αυτή η κυρία τι έχει κάνει στη ζωή της, ώστε να αναδεικνύονται οι δηλώσεις της που συνήθως αναφέρονται σε ανθρώπους που έχουν διαδρομή στη ζωή τους; Τι επάγγελμα κάνει;

Εκτός από το να έχει το επώνυμο του υπέροχου πατέρα της που άλλαξε την παιδεία στην Ελλάδα και έδωσε σε μας τα φτωχόπαιδα τη δυνατότητα να τελειώνουμε πανεπιστήμια μαζί με τα πλουσιόπαιδα και τον οποίο τίμησε μετά τον θάνατό του με τη συμμετοχή της στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, το μόνο που θυμάμαι γι’ αυτήν είναι ότι ήταν παντρεμένη με τον φίλο μου τον Κώστα Αρζόγλου”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.