ΔΕΘ: Στα 50 εκατ. ευρώ η απώλεια από τις ακυρώσεις για την πόλη

Η ΔΕΘ – HELEXPO, θα διαθέσει υπέρ των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία και τις πυρκαγιές στον Έβρο το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια της 87ης ΔΕΘ, με ελάχιστο ποσό τις 100.000 ευρώ

Η 87η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πύλες της φέτος στη σκιά της εθνικής τραγωδίας.
Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στη χώρα από τις καταστροφικές πυρκαγιές στον Έβρο, αλλά και τις πρωτοφανείς πλημμύρες από την κακοκαιρία Daniel που έπληξαν τη Θεσσαλία, έχει μέχρι στιγμής σημαντικές επιπτώσεις και στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχουν ήδη καταγραφεί ακυρώσεις.
Ο Τάσος Τζήκας μάλιστα, πρόεδρος της ΔΕΘ Helexpo υπογραμμίζει ότι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η απώλεια εσόδων για την πόλη διαμορφώνεται στα περίπου 50 εκατ. ευρώ.

Υπέρ των πληγέντων το 10% από τα εισιτήρια

Υπενθυμίζεται ότι, η ΔΕΘ – HELEXPO, θα διαθέσει υπέρ των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία και τις πυρκαγιές στον Έβρο το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια της 87ης ΔΕΘ, με ελάχιστο ποσό τις 100.000 ευρώ, ενώ το πρόγραμμα των Music Events Live, που ξεκινά σήμερα και θα πραγματοποιηθεί κανονικά, θα είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που βίωσαν και βιώνουν δραματικές στιγμές.
Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας θα στηρίξει με την πολύτιμη παρουσία του κόσμου που αγαπά τη ΔΕΘ τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, θεωρώντας χρέος του να σταθεί στο πλευρό τους με τα μέσα που διαθέτει, σε συνεργασία πάντα με τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς, και καλεί όλους να συνδράμουν την πρωτοβουλία του, γεμίζοντας το εκθεσιακό κέντρο και αυξάνοντας το ποσό που θα διατεθεί προς βοήθεια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.