Κακοκαιρία Daniel: Εκλεισε η Εθνική Οδός και στην Πιερία λόγω αυξημένου όγκου υδάτων

Λόγω αυξημένου όγκου υδάτων έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης και στην Πιερία, καθώς νωρίτερα διακόπηκε η κυκλοφορία στο ύψος της Λάρισας από την υπερχείλιση του Πηνειού (στη φωτογραφία του SOOC, επάνω, πλημμυρισμένος δρόμος στην Αστρίτσα της Καρδίτσας).

Οπως ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, «με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, λόγω αυξημένου όγκου υδάτων, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, από το 400 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας), έως το 471 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, μέχρι την εξομάλυνση των κυκλοφοριακών συνθηκών».

Κακοκαιρία Daniel: Παραμένει κλειστή η ΠΑΘΕ λόγω αυξημένου όγκου υδάτων

Μέσω Εγνατίας η κίνηση προς Αθήνα

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «Εξαιρούνται τα οχήματα που έχουν τελικό προορισμό την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, καθώς και τα οχήματα οδικής βοήθειας και οχήματα εκτάκτου ανάγκης».

Και προστίθεται ότι «Τα υπόλοιπα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου Ημαθίας (474 χιλιόμετρο) του αυτοκινητόδρομου και μέσω της Εγνατίας Οδού θα κατευθύνονται προς Αθήνα».

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών της Τροχαίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Και στη Λάρισα

Την ίδια στιγμή, νεότερη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας αναφέρει ότι διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Λάρισας, και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση: «Σε συνέχεια προηγούμενης (09-09-2023) ανακοίνωσής μας, ανακοινώνεται ότι, λόγω αυξημένου όγκου υδάτων, διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων επί του Αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα:

»§ από την χ/θ 261+280 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Φθιώτιδας) έως την χ/θ 321+580 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Λάρισας), εξαιρουμένων αυτών με προορισμό έως και την πόλη της Λάρισας &

»§ από την χ/θ 348+106 (A/K Νίκαιας) έως την χ/θ 400+265 (όρια Δ.Α. Λάρισας με Δ.Α. Πιερίας).

»Υπενθυμίζεται ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την χ/θ 400+265 (όρια Δ.Α. Λάρισας με Δ.Α. Πιερίας) έως την χ/θ 348+106 (A/K Νίκαιας)».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.