Δυνατή Ελλάδα

Η Ζ’ ΜΑΚ ανασύρει σορούς πνιγμένων μέσα από τα πλημμυρισμένα χωριά – Φόβοι για πολλούς νεκρούς – Καμία επίσημη ενημέρωση

Πολλά νεκρά σώματα έχουν εντοπιστεί από διασώστες της Ζ’ ΜΑΚ οι οποίοι αναπτύχθηκαν προκειμένου να πραγματοποιήσουν επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στον κάμπο της Θεσσαλίας που έχει πλημμυρίσει και έχει πνίξει ολόκληρα χωριά.

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι έχουν ανασυρθεί πολλές σοροί.

Ήδη επιβεβαιώνονται δύο ακόμα σοροί που ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών επισήμως στους οκτώ.

Δυστυχώς, οι αναφορές δεν είναι ενθαρρυντικές σε ό,τι αφορά τον αριθμό των θυμάτων:

«Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που δεν τα κατάφεραν… Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε το καθήκον μας» ανέφερε στο pronews.gr και στο defencenet.gr στέλεχος των ειδικών δυνάμεων που συμμετέχει στις επιχειρήσεις.

Η εξήγηση είναι πολύ απλή. Υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι, κατάκοιτοι, άνθρωποι με κινητικές δυσκολίες που δεν πρόλαβαν να σωθούν.

Είναι χαρακτηριστικό πως είχαν εμπλακεί στις έρευνες 14 πλωτά της Ζ’ ΜΑΚ και τώρα έρχονται άλλα 14 που θα είναι της ΜΥΑ για να συνδράμουν στην ανεύρεση σορών αγνοουμένων.

Υπάρχουν πληροφορίες για σώματα που επιπλέουν άψυχα. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα έχουμε αύξηση του αριθμού των θυμάτων.

Εδώ τίθεται το ερώτημα γιατί δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τα αποτελέσματα των ερευνών τον διασωστών. Γιατί δεν επιβεβαιώνονται οι δεν διαψεύδονται οι αναφορές για πολλούς νεκρούς.

Εδώ έχουμε ξεκάθαρα «Το Μάτι» της Θεσσαλίας. Ποιος ευθύνεται για αυτό;

πηγη

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.