Δυνατή Ελλάδα

Νέες ταυτότητες: Συνθήματα, προσευχές και εθνικός ύμνος – Όλα όσα έγιναν στην Θεσσαλονίκη – ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν σήμερα το βράδυ πολίτες που αντιδρούν στις νέες ψηφιακές ταυτότητες.

Στην κεφαλή της πορείας οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν ένα πανό που έγραφε «επίσημος διοργανωτής Ελληνικός λαός» ενώ μικρά παιδιά κρατούσαν ελληνικές σημαίες. Μεταξύ άλλων των συγκεντρωμένων βρίσκονταν ιερωμένοι και μοναχοί, οι οποίοι κρατούσαν σημαίες με σύμβολα του χριστιανισμού και του Βυζαντίου.

Ακούστηκαν προσευχές, αλλά και συνθήματα υπέρ της Ορθοδοξίας, της Ελλάδας, της Μακεδονίας και κατά των νέων ταυτοτήτων, των πολιτικών και της Κυβέρνησης. Η πορεία κινήθηκε από την Παύλου Μελά, την Τσιμισκή, τη Λ. Νίκης και κατέληξε στο σημείο από όπου ξεκίνησε, τον Λευκό Πύργο.

Σημειώνεται ότι οι συγκεντρωμένοι σταμάτησαν στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αριστοτέλους και έψαλλαν τον εθνικό ύμνο. Στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων, που σχημάτισαν αλυσίδα ώστε το πλήθος να μην ανέβει προς της Εγνατία, κάποιοι αντέδρασαν ενώ ένας ιερωμένος ύψωνε τον σταυρό μπροστά στα ΜΑΤ και κάποιοι άλλοι τους καλούσαν να ενωθούν μαζί τους.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ:Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.