Δυνατή Ελλάδα

Σταϊκούρας από Θεσσαλονίκη: Περισσότεροι οδηγοί για τα διαθέσιμα λεωφορεία του ΟΑΣΘ μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου

Την ενίσχυση του έργου του ΟΑΣΘ με περισσότερους οδηγούς για τα διαθέσιμα λεωφορεία προανήγγειλε ο Χρήστος Σταϊκούρας στο πλαίσιο δηλώσεων του μεσούσης της σύσκεψης που είναι σε εξέλιξη στα γραφεία του Οργανισμού, στη Θεσσαλονίκη.

Κάτι τέτοιο θα επιτευχθεί με παρεμβάσεις της ίδιας της διοίκησης ενώ σύμφωνα με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Σταϊκούρα, τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρχουν πρόσθετα λεωφορεία στους δρόμους της πόλης που θα εξυπηρετούν το επιβατικό κοινό.

Σταϊκούρας: Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν πρόσθετοι οδηγοί στο δυναμικό του ΟΑΣΘ

«Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε το μέλλον του οργανισμού αλλά κυρίως πώς βραχυπρόθεσμα θα ενισχυθεί το έργο του ΟΑΣΘ στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Και αυτή η συζήτηση οφείλεται σε δύο παράγοντες. Ο ένας είναι ότι ο ΟΑΣΘ βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης από το 2017, ένα πρόβλημα που δεν μπορούμε να κρύβουμε κάτω από το χαλί, ούτε να το μεταθέτουμε στο μέλλον. Έχουμε θέσει ως καταλυτική ημερομηνία για αυτό, το τέλος του 2023. Ταυτόχρονα σε συνέχεια της χθεσινής σύσκεψης που είχαμε γνωρίζετε ότι γίνονται πολλά εμβληματικά έργα στη Θεσσαλονίκη και δρομολογούνται κι άλλα, όπως το flyover. Απαιτούν πρόσθετο συγκοινωνιακό έργο άρα το αντικείμενο της σημερινής συνάντησης ήταν κυρίως πώς θα ενισχυθεί ο αριθμός των λεωφορείων στους δρόμους της Θεσσαλονίκης το επόμενο χρονικό διάστημα» σημείωσε ο υπουργός, στο thesstoday.gr.

«Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν πρόσθετοι οδηγοί στο δυναμικό του ΟΑΣΘ, κυρίως με παρεμβάσεις της ίδιας της διοίκησης. Τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρχουν πρόσθετα λεωφορεία στους δρόμους και εκτιμώ ότι με κάποιες πρόσθετες κινήσεις που θα δρομολογήσουμε στο τέλος Σεπτεμβρίου θα υπάρχουν ακόμα περισσότερα λεωφορεία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Από αύριο (31/8) προστίθενται οδηγοί και από το τέλος της επόμενης εβδομάδας λεωφορεία. Επιπλέον δρομολογούνται ακόμα δύο παρεμβάσεις σε συνεννόηση με το σωματείο εργαζομένων για να αυξηθεί ακόμα περισσότερο ο στόλος, σύμφωνα με τον κ. Σταϊκούρα.

Αναφέρεται ο πως Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, συνοδευόταν από την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών αρμόδια για τις Μεταφορές Χριστίνα Αλεξοπούλου και τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών Γιάννη Ξιφαρά.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.