Επίσκεψη επιχειρηματικής αποστολής Γαλλόφωνων χωρών – Οι Β2Β συναντήσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Ο Διεθνής Οργανισμός Γαλλοφωνίας – ΔΟΓ (Organisation Internationale de la Francophonie-OIF), σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών, το ΕΒΕΑ τον ΣΕΒ, τον ΣΕΒΕ και το ΕΒΕΘ,  διοργανώνει τον Οκτώβριο επίσκεψη στην Ελλάδα, (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) περίπου 80 επιχειρήσεων από διάφορες γαλλόφωνες χώρες και με δραστηριότητα στον αγροδιατροφικό τομέα, τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, τον κλάδο των φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων, των ψηφιακών υπηρεσιών και του βιώσιμου τουρισμού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ως μέρος της εφαρμογής της Οικονομικής Στρατηγικής για τη Γαλλοφωνία (2020-2025), ο OIF αναπτύσσει οικονομικές και εμπορικές αποστολές με πολυμερή διάσταση από το 2022, προκειμένου να συμβάλει στην εντατικοποίηση του εμπορίου και των επενδύσεων μεταξύ των 88 κρατών και των κυβερνήσεων μελών του.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ξένες επιχειρήσεις που πλαισιώνουν την αποστολή θα συμμετέχουν σε προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις με αντίστοιχες ελληνικές, στη Θεσσαλονίκη στις 4 Οκτωβρίου και στην Αθήνα στις 6 Οκτωβρίου».

Σημειώνεται πως για τις ελληνικές επιχειρήσεις δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στις συναντήσεις.

Τον κατάλογο των επιχειρήσεων μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΒΕΑ και να δηλώσουν με ποιες επιθυμούν να συναντηθούν, κατά προτίμηση έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2023.  Μέσω του OIF θα υπάρξει ηλεκτρονική, προπαρασκευαστική συνάντηση γνωριμίας με τους ξένους ομολόγους τους στις 12 Σεπτεμβρίου 2023.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.