Νύχτα αγωνίας σε Ασπρόπυργο και Τζια

Συνεχίζει να καίει η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα στην περιοχή Σοφό Ασπροπύργου, κοντά στο κανάλι του Μόρνου και στα όρια με τον δήμο Φυλής.

Οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής εστιάζονται στο ανατολικό κομμάτι του πύρινου μετώπου, σε περιοχή δυσπρόσιτη με χαράδρες και γίνεται προσπάθεια να το περιορίσουν πριν ενισχυθούν οι άνεμοι που αναμένονται από δυτικές διευθύνσεις το πρωί της Κυριακής.

Την ίδια στιγμή, μια νέα φωτιά έκανε την εμφάνισή της, αυτή τη φορά στην Τζια και συγκεκριμένα στην περιοχή Κορησσία και καίει πάνω από το λιμάνι.

Το πύρινο μέτωπο φαίνεται να περιορίστηκε τα μεσάνυχτα, παρόλα αυτά η νύχτα αναμένεται δύσκολη για μία ακόμη φορά, σε ακόμα μία περιοχή…

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, «άμεσα τέθηκε υπό μερικό έλεγχο» η πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Στην περιοχή επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 3 οχήματα του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κέας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.