Η καμπάνια Turkaegean γιγαντώνεται ,η Αθήνα κάνει ότι κοιμάται και τα χειρότερα έρχονται!

Όχι μόνο δεν έκανε τίποτα η ελληνική κυβέρνηση για να σταματήσει την τεράστια τουριστική καμπάνια των Τούρκων με τον τίτλο Turkaegean, αλλά αυτή εξελίσσεται και γιγαντώνεται κανονικότατα!!!

Όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ οι Τούρκοι προτείνουν «προορισμούς στο Αιγαίο»…Προς το παρόν προτείνουν προορισμούς στα τουρκικά παράλια αν και όπως πάμε κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τι θα δούμε στο μέλλον. Μην ξεχνάμε ότι για τις ελληνικές κυβερνήσεις και ειδικά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η πώληση υποδομών νησιών ακόμη και σε Τούρκους, όχι μόνο δεν είναι πρόβλημα αλλά είναι το ζητούμενο μας!!!

Για όσους σπεύσουν να πουν -από «δεξιά» και «αριστερά»- ότι είναι δικαίωμα των Τούρκων να διαφημίζουν «προορισμούς στο Αιγαίο» δείχνοντας τουρκικά παράλια θα απαντήσουμε ότι δεν θα τους ακολουθήσουμε στο ταξίδι τους στον ωκεανό της αφέλειας. Μιλάμε για αφέλεια ,γιατί πάντα θέλουμε να είμαστε καλοπροαίρετοι…

Να επαναλάβουμε κουραστικά ίσως, ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέτρεψε επί της ουσίας την ελεύθερη αλιεία των Τούρκων στο Αιγαίο αλλά και την πώληση για χρέη μόλις 6,2 εκατομμυρίων ευρώ της ελληνικής αλιευτικής εταιρείας Καλλιμάνης.

Όλα αυτά την ώρα που ο εκπρόσωπος της ΝΔ Άκης Σκέρτσος αλλά και άλλα στελέχη της ΝΔ και της κυβέρνησης Μητσοτάκη «πουλάνε» τις τελευταίες ημέρες «πατριωτισμό» , έχοντας …πέσει από τα σύννεφα με όσα συμβαίνουν στη Θράκη και ειδικά στη Ροδόπη!!! Η εκλογή μουσουλμάνου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδεται στο τουρκικό προξενείο και η ΝΔ …ξύπνησε 15 ημέρες μετά από τις εκλογές!!! Εδώ και πολλές ημέρες στο militaire channel φιλοξενήσαμε τον βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη ο οποίος είπε τα πράγματα ως έχουν.

Τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση Μητσοτάκη τι έκανε για να εμποδίσει οποιαδήποτε εμπλοκή μπορεί να έχει το τουρκικό προξενείο στη Θράκη;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.