Δυνατή Ελλάδα

Τι θα ισχύσει τελικά με την σταυροδοσία του Κατρουγκαλου στα ψηφοδελτια του Συριζα

Διευκρινήσεις για την υποψηφιότητα του Γιώργου Κατρούγκαλου ο οποίος παρά την αποπομπή του για δηλώσεις περί ασφαλιστικών εισφορών που προκάλεσαν την οργή των στελεχών της Κουμουνδούρου, παραμένει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές 2023, εξέδωσε το υπουργείου Εσωτερικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το όνομα του υποψήφιου Βουλευτή στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, Γιώργου Κατρούγκαλου παραμένει στα ψηφοδέλτια και η εκλογική διαδικασία δεν επηρεάζεται. Μάλιστα, διευκρινίζεται ότι δεν θα ακυρωθεί το ψηφοδέλτιο αν κάποιος ψηφίσει Κατρούγκαλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή τη δημόσια δήλωση του υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στον Βόρειο (Β1) Τομέα της Αθήνας κ. Γιώργου Κατρούγκαλου περί απόσυρσής του από την εκλογική «μάχη», επισημαίνεται ότι αυτή ουδόλως επηρεάζει την εκλογική διαδικασία.

Η υποψηφιότητα του κ. Κατρούγκαλου παραμένει σε ισχύ και η διαδικασία σταυροδοσίας στις Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 θα ακολουθηθεί κανονικά. Τυχόν σταυροδοσία υπέρ του κ. Κατρούγκαλου δεν θα ακυρώσει το ψηφοδέλτιο.

Αντιθέτως, οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση θα καταστήσει το σύνολο του ψηφοδελτίου άκυρο.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογείς ψηφίζουν αποκλειστικά με σταυρό (+) προτίμησης στην αριστερή ή τη δεξιά πλευρά του ψηφοδελτίου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.