ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Πα-τέρας έβαλε κάμερα στο μπάνιο και «έγραφε» γυμνή την 15χρονη κόρη του!

Η καταγγελία μιας 37χρονης μητέρας στο Ίλιον ότι ο 45χρονος σύζυγός της, με τον οποίον έχουν μια 15χρονη κόρη (και έναν 16χρονο γιο), είχε βάλει κρυφή κάμερα στο μπάνιο και φέρεται να μαγνητοσκοπούσε τόσο την ίδια, όσο και το ανήλικο κορίτσι εδώ και περίπου έναν μήνα, έχει προκαλέσει σοκ και αηδία για την κατάντια της κοινωνίας.

«Καθώς έψαχνα άσχετες φωτογραφίες των παιδιών μας στο κινητό του, εντόπισα και έναν κρυφό φάκελο με άλλες φωτογραφίες τον οποίο και άνοιξα. Η πρώτη φωτογραφία που είδα ήμουν εγώ, τυλιγμένη με μια πετσέτα, που τραβήχτηκε μόλις το προηγούμενο βράδυ. Έπαθα σοκ. Συνέχισα να κοιτάω στον φάκελο και τότε βρήκα και άλλες φωτογραφίες, οι οποίες ήταν στιγμιότυπα από βίντεο και έδειχναν την 15χρονη κόρη μου, γυμνή, ή με τα εσώρουχα της», κατέθεσε η 37χρονη στους αστυνομικούς, κάνοντας καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής.

Όπως είπε, ο σύζυγος της φέρεται να είχε τοποθετήσει την κάμερα μέσα στο μπάνιο, πάνω από τον καθρέπτη του επίπλου του νιπτήρα και μέσω της κάμερας τραβούσε βίντεο, στιγμιότυπα του οποίου αποθήκευε στο κινητό του τηλέφωνο, σε έναν κρυφό φάκελο.

Η πιο παλιά φωτογραφία που υπάρχει στον φάκελο είναι ένα μήνα πριν, χωρίς όμως η γυναίκα να είναι σε θέση να γνωρίζει πότε ξεκίνησε η παρακολούθηση. Κατάφερε ωστόσο η ίδια να αποθηκεύσει περίπου 15-20 φωτογραφίες (από τις συνολικά πάνω από 120 γυμνές) στο κινητό της και έτσι μπόρεσε να αποκτήσει μέρος των αποδεικτικών στοιχείων, τα οποία και προσκόμισε στην Αστυνομία.

«Τον πήρα τηλέφωνο να έρθει στο σπίτι και να μαζέψει τα πράγματα του και να φύγει από την οικογενειακή στέγη» είπε στους αστυνομικούς η 37χρονη και συνέχισε: «Μόλις εκείνος επέστρεψε στο σπίτι, του είπα να μαζέψει τα πράγματα του και να εξαφανιστεί από μπροστά μας. Όμως εκείνος έκανε τον ανήξερο. Του είπα ότι γνωρίζω τι έχει στο τηλέφωνο του και ότι τα έχω δώσει εκεί που πρέπει, εννοώντας την αστυνομία. Τότε αυτός μπήκε στο μπάνιο και κλείδωσε την πόρτα. Μετά από λίγο βγήκε έξω, με ρώτησε τι τα έκανα αυτά που είδα στο τηλέφωνό του. Τον ρώτησα ποια είναι αυτά κι αν εννοεί τις φωτογραφίες στο τηλέφωνο του. Με ρώτησε ξανά και του απάντησα με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή, ότι τις έστειλα εκεί που πρέπει».

Τότε ο 45χρονος, φανερά αναστατωμένος, έφυγε από το σπίτι και η σύζυγος του μπήκε στο μπάνιο αναζητώντας την κρυφή κάμερα. Όπως είπε στην κατάθεσή της: «Δεν την βρήκα παρά μόνο ένα μαγνητάκι, το οποίο πιθανολογώ ότι εκεί την είχε τοποθετήσει».

«Δεν ήταν για κάποιον περίεργο λόγο ή με πονηρό σκοπό… »

Όπως είπε το Star, για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, αλλά ο 45χρονος μέχρι αργά το απόγευμα αναζητείτο ακόμα στα πλαίσια του αυτοφώρου για παράβαση προσωπικών δεδομένων και κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο.

Σύμφωνα με βραδινές πληροφορίες, φέρεται να συνελήφθη τελικά…

Ο 45χρονος άνδρας υποστήριξε ότι ήθελε να… προστατέψει την κόρη του και πως δεν είχε πονηρό σκοπό βάζοντας την κάμερα στο μπάνιο…

«Ντρέπομαι, δεν είναι δυνατόν να με θεωρούν έτσι, ότι είμαι τέτοιος άνθρωπος.  Παρερμηνεύτηκε, με την έννοια ότι σίγουρα αυτό είναι παρεξηγήσιμο … Ότι απλά εγώ ήθελα να βλέπω μέσα, γενικά και πονηρά… Δεν ήταν για κάποιον περίεργο λόγο ή με πονηρό σκοπό… Κάποιου είχα δει κάποια στιγμή ότι μια κόρη είχε γνωρίσει κάποιον, ανέβαζε φωτογραφίες και τα λοιπά. Μετά εκείνος την απειλούσε. Έβλεπε ο πατέρας ότι κάτι συμβαίνει, έβαλε κρυφή κάμερα… Και έτσι μου μπήκε η ιδέα, μήπως συμβαίνει κάτι».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.