Γιάννης Ραγκούσης: Η βίλα του νοικιαζόταν με 13 διαφορετικά ονόματα – Νέα στοιχεία

Συνεχίζεται αμείωτη η πολιτική κόντρα για την βίλα του Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο.

Τα πυρά που κυβερνητικοί βουλευτές εξαπολύουν είναι σε τρία μέτωπα: Πως χτίστηκε με δάνειο του ΟΕΚ που είναι για να χτίζουν σπίτι οι αδύναμοι συμπολίτες μας; Πως νοικιάζεται σε πλατφόρμες εμφανιζόμενη με 13 διαφορετικά ονόματα, όπως φαίνεται σε σχετικές φωτογραφίες; Και πως τα έσοδα του Γιάννη Ραγκούση, παρά το πανάκριβο τίμημα, εμφανίζονται μηδαμινά;

«Είναι τουλάχιστον αστείο ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας να χρηματοδοτεί πρώτη κατοικία 200 τετραγωνικών με πισίνα σε νησί του Αιγαίου. Αν ανατρέξει κανείς στις διαφημίσεις του συγκεκριμένου ακινήτου στις διάφορες πλατφόρμες, δηλώνεται ότι είναι 450 τ.μ. Αν συγκρίνει κανείς τις μέσες τιμές ενοικίασης που εμφανίζονται στις πλατφόρμες όπου είναι καταχωρημένη η βίλα, με τα εισοδήματα που δηλώνει στο πόθεν έσχες του, πρέπει να την νοικιάζει κατά μέσο όρο για μία εβδομάδα τον χρόνο. Βέβαια, αν μπει κανείς σήμερα στις εν λόγω πλατφόρμες θα δει ότι είναι ήδη «κλεισμένη» η βίλα Ραγκούση για 35 ημέρες φέτος», αναφέρει η ΝΔ.

Την ίδια ώρα ο Γιάννης Ραγκούσης, που αντικατέστησε τον Παύλο Πολάκη ως τομεάρχης διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, περνάει στην αντεπίθεση με εξώδικό του, που δηλώνει ως διεύθυνση του τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Νίκαια, αλλά και με δήλωση του που αναφέρει:

«Δηλώνω ότι ως μέλος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, κατά την πρώτη συνεδρίασή της, ως νέας ειδικής επιτροπής που ελέγχει τις δηλώσεις πόθεν έσχες των βουλευτών, θα προκαλέσω ο ίδιος τον έλεγχο της υπόθεσής μου, προσκομίζοντας και όλα τα στοιχεία που τυχόν θα μου ζητηθούν.Στην ίδια συνεδρίαση όμως θα καλέσω να γνωστοποιηθούν και να ελεγχθούν το ίδιο και ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και οι υπουργοί της ΝΔ για υποθέσεις τους».

Ο ίδιος μάλιστα απαντά πως αυτή η βίλα χτίστηκε με δάνειο που πήρε η σύζυγος του πληρώντας όλους τους όρους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.