Ξάνθη: Φόβοι για βεντέτα μετά την δολοφονία του 45χρονου

Φόβοι για βεντέτα στην Ξάνθη μετά την δολοφονία του 45χρονου. Το κλίμα στο χωριό Δροσερό είναι ιδιαίτερα τεταμένο με τους αστυνομικούς να φοβούνται για εκδίκηση.

Σημειώνεται ότι συγγενείς του θύματος πέταξαν πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα στο σπίτι του 36χρονου δράστη ο οποίος λίγο μετά τη δολοφονία και πριν παραδοθεί στην Αστυνομία, ανέβασε βίντεο στο TikTok στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που πυροβόλησε πέντε φορές το θύμα του.

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους», έλεγε ο 36χρονος στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πίσω από την άγρια δολοφονία του 45χρονου, κρύβεται ο χωρισμός του γιου του δράστη και της εγγονής του θύματος. Ο δράστης θεώρησε πως 0 45χρονος αθέτησε τη συμφωνία που είχαν κάνει να παντρέψουν τα παιδιά τους ενώ θα υπήρχε και χρηματική συναλλαγή.

Πώς έγινε η δολοφονία στην Ξάνθη

Ο 37χρονος μαζί με τους δύο γιους του και τον γαμπρό του, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, εισέβαλαν στο σπίτι του 46χρονου σε οικισμό Ρομά και έσπασαν την πόρτα του δωματίου, όπου κοιμόταν. Μαζί του στο δωμάτιο ήταν η σύζυγός του, ο γιος του και τα τέσσερα ανήλικα εγγόνια του. Ο δράστης τον πυροβόλησε 5 φορές στην θωρακική-κοιλιακή χώρα και στην πλάτη. Στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης από τον γιο του σε κρίσιμη κατάσταση και αμέσως μπήκε στο χειρουργείο. Οι γιατροί παρά τις προσπάθειες δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή.

Το βίντεο που ανέβασε ο δράστης στο ΤikTok

Στο βίντεο ο δράστης, μιλώντας στα τουρκικά, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα αποκαλώντας το θύμα «ρουφιάνο». Στην συνέχεια οργισμένος απειλεί πώς «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους».

Το βίντεο ολοκληρώνεται με τον δράστη να κατευθύνεται προς το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και τελικά να εισέρχεται εντός του κτιρίου για να παραδοθεί

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης είχε συλληφθεί και πριν από περίπου δύο μήνες. Στην κατοχή του είχαν βρεθεί ναρκωτικά, δυο πιστόλια καθώς και τρεις χειροβομβίδες. Ο 36χρονος ανέβαζε συχνά βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok, εκφράζοντας την αγάπη του για τα όπλα. Σε πολλά βίντεο φαίνεται να κρατάει Καλάσνικοφ, και να κάνει σκοποβολή.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.