Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τραγωδία με 29 νεκρούς και 85 τραυματίες

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, οι επιβεβαιωμένοι νεκροί είναι πλέον 29.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, 194 επιβάτες έχουν μεταφερθεί με πέντε λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη. Από τους 194 επιβάτες, οι 26 διακομίστηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και οι 32 στο Νοσοκομείο Γεννηματάς. Με έκτο λεωφορείο, 20 άτομα μεταφέρθηκαν στην Λάρισα. Επιπλέον, 5 επιβάτες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Κατερίνης. Από αυτούς οι 3 είναι καλά στην υγεία τους και αποχώρησαν, ενώ οι 2 παρέμειναν για ελαφρά νοσηλεία.

Ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών ανέρχεται μέχρι στιγμής στους 29, ενώ, όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη ενημέρωση που σας έγινε στις 4 τα ξημερώματα, έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία 85 τραυματίες», ανέφερε ο  Εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Πύραρχος Βασίλειος Βαθρακογιάννης  από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων στο Μαρούσι.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.