Πόσο κόστισε το γεύμα στη «Μεγάλη Βρετανία» μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Μετά την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στα βασιλικά κοιμητήρια του Τατοΐου, οι παριστάμενοι στην τελετή αποχώρησαν με προορισμό το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία». Εκεί η οικογένεια του Κωνσταντίνου παρέθεσε γεύμα στη μνήμη του.

Συνολικά 250 ήταν οι επίσημοι καλεσμένοι στο γεύμα, το οποίο, σύμφωνα με την ελληνική παράδοση, περιελάμβανε θαλασσινά, όπως καραβίδες, γαρίδες, σφυρίδα, αλλά και σπανακόπιτα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» η οικογένεια πλήρωσε 200 ευρώ για το κάθε άτομο. Στο πολυτελές ξενοδοχείο παρευρέθηκαν σχεδόν 200 άτομα, γεγονός που σημαίνει ότι το γεύμα κόστισε περίπου 40.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στο γεύμα δεν παρευρέθηκαν ο βασιλιάς της Ισπανίας Φίλιππος και η βασίλισσα Λετίθια, η βασιλική πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας, ο βασιλιάς του Βελγίου Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη, ο βασιλιάς Κάρολος της Σουηδίας και βασίλισσα Σίλβια, αλλά και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό.

 

Το μενού του δείπνου

Το δείπνο, που ολοκληρώθηκε περίπου στις 20.00, περιλάμβανε θαλασσινά, όπως καραβίδες, κακαβιά γαρίδες, σφυρίδα, καλαμαράκια και σπανακόπιτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι προσκεκλημένοι έμειναν ευχαριστημένοι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.