Εύα Καϊλή: Αυτό είναι το οικόπεδο 300.000 ευρώ στην Πάρο που είχε με τον Φραντζέσκο Τζιόρτζι

Το σκάνδαλο διαφθοράς Qatar Gate, που έχει συνταράξει την πολιτική ζωή της ΕΕ, έχει ανοίξει τη συζήτηση και εντείνει το ενδιαφέρον για τις πρόσφατες επενδυτικές κινήσεις της Εύας Καϊλή και του συζύγου της, Φραντζέσκο Τζιόρτζι, καθώς πριν 9 μήνες αγόρασαν και οικόπεδο 9 στρεμμάτων στην Πάρο.

Όπως αναφέρει το parianostypos.gr, η Εύα Καϊλή αγόρασε μαζί με τον σύζυγό της ένα οικόπεδο 9 στρεμμάτων στην Πάρο σε ένα εξαιρετικά προνομιούχο σημείο, πριν από περίπου 9 μήνες. Όμως, το σκάνδαλο Qatar Gate εντείνει τις υποψίες ότι η αγορά των 300.000 ευρώ έγινε με λεφτά από παράνομα έσοδα.

Ειδικότερα, το οικόπεδο της Εύας Καϊλή βρίσκεται σε πλαγιά της θέσης Βουνάλια της Πάρου στην περιοχή του Κώστου, με υπέροχη, πανοραμική θέα προς τον κάμπο, το Υστέρνι και τη θάλασσα. Στο βάθος φαίνεται και η Νάξος.

Δείτε πλάνα από το οικόπεδο της Εύας Καϊλή και του Φραντζέσκο Τζιόρτζι στην Πάρο:

Πλέον, το οικόπεδο και η περιοχή βρίσκεται στο στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, καθώς το ταξίδι της Εύας Καϊλή στην Πάρο καλοκαίρι, σε συνδυασμό με την πρόσφατη ίδρυση real estate εταιρείας από την ίδια και το Φραντσέσκο Τζιόρτζι, εγείρουν ερωτηματικά.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.