Αγνοούνται Πάτερ Αντώνιος και πρεσβύτερα; Χάθηκαν τα ίχνη τους μετά την τελευταία τους συνέντευξη στην ΕΡΤ

Νέες αποκαλύψεις και ραγδαίες εξελίξεις έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας μετά τις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου». Στο επίκεντρο των τελευταίων ημερών είναι ο ιδρυτής της ΜΚΟ και η πρεσβυτέρα, οι οποίοι μετά τις συνεντεύξεις που έδωσαν αποφάσισαν να… εξαφανιστούν!

Πού βρίσκονται ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα;

Τελευταία φορά που εμφανίστηκαν στην τηλεόραση ήταν στις 18 Νοεμβρίου. Έκτοτε ο πατήρ Αντώνιος και η Πρεσβυτέρα παραμένουν άφαντοι. Δεν ξέρει κανείς πού βρίσκονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, κανένας από την «Κιβωτό του Κόσμου» δεν γνωρίζει πού βρίσκονται.

Μέχρι πρότινος, ο πατέρας Αντώνιος έμενε σε μία δομή της ΜΚΟ και κανείς από τους εργαζόμενους και τους εθελοντές δεν ξέρει αν με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στο συγκεκριμένο κτήριο, και αν θα επιτρέπεται να βλέπει τα παιδια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, διορίστηκε το νέο 7μελες Δ.Σ της ΜΚΟ μετά το «ξήλωμα» του πατέρα Αντωνίου και των υπολοίπων μελών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.