Θεσσαλονίκη: Μάχη για να μην επεκταθεί η φωτιά στο Σέιχ Σου

Η κινητοποίηση ήταν άμεση, καθώς με το που έγιναν ορατοί οι πρώτοι καπνοί πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο.

Την πυρκαγιά προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο κυρίως πεζοπόρα τμήματα καθώς το σημείο είναι δύσβατο. Οι καιρικές συνθήκες ευνοούν ωστόσο το έργο των πυροσβεστών. Ρίψεις ξεκίνησαν ελικόπτερα και καναντέρ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε κάτω από τον περιφερειακό μεταξύ του κόμβου Αγίου Παύλου και την έξοδο της Τριανδίας.

Ο περιφερειακός δεν έχει κλείσει, ωστόσο αστυνομία ενημερώνει τους οδηγούς από τον κόμβο Πανοράματος. Οι λωρίδες στο ρεύμα προς ανατολικά γίνονται δύο.

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική η οποία έσπευσε άμεσα με έντεκα οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα. Λίγο αργότερα στην προσπάθεια κατάσβευσης συνέδραμαν ένα ελικόπτερο και δύο καναντέρ.

Στην κατάσβεση της φωτιάς συνδράμουν επίσης δασοκομάντος, εθελοντές και υδροφόρες της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Θεσσαλονίκης.
Άμεσα και λίγο πριν τις 4 το απόγευμα οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να οριοθετήσουν τη φωτιά.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/thessaloniki-fotia-sto-seich-sou-sto-ipsos-tis-triandrias—sinagermos-stin-pirosvestiki

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.