Ηράκλειο: Βίντεο ντοκουμέντο με την πτώση του δέντρου που στοίχισε την ζωή στον 51χρονο

Κόβει την ανάσα το βίντεο που δημοσίευσε το neakriti από την πτώση του δέντρου στην λεωφόρο Δημοκρατίας στο Ηράκλειο το οποίο κόστισε την ζωή του 51χρονου Παναγιώτη Μητρέλου.

Μέσα από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας φαίνεται καρέ καρέ η τραγική στιγμή που το τεράστιο δέντρο πέφτει στο οδόστρωμα τρομοκρατώντας πεζούς οδηγούς όπως και περίοικους.

Ο γιος του θύματος, Χρήστος, τονίζει πως ζητά δικαιοσύνη: «Όποιος είναι αρμόδιος να αναλάβει τις ευθύνες του για τον άδικο θάνατο του πατέρα μου. Χάθηκε ένας άνθρωπος για να φταίει άλλος, για μένα πρόκειται για φόνο».

Σύμφωνα τον ίδιο, ο πατέρας του ήταν ένας αγαθός άνθρωπος, χωρίς κακία για κανένα και πάντα με το χαμόγελο. «Κανείς δεν μπορεί να φέρει τον πατέρα μου πίσω. Θα κινηθώ δικαστικά», επεσήμανε.

Όπως αναφέρει, από τη στιγμή που πληροφορήθηκε το συμβάν δεν μπορούσε να το πιστέψει και ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει τον χαμό του πατέρα του. «Η οικογένεια μου είναι σε άθλια κατάσταση, προσπαθούμε να δώσουμε κουράγιο ο ένας στον άλλο».

Παράλληλα, συγκλονίζει ο λόγος για τον οποίο ο 51χρονος Πάνος βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα φανάρια της Λεωφόρου Δημοκρατίας. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να έφυγε με το μηχανάκι προκειμένου να αλλάξει ένα δώρο που του είχαν πάρει λίγες ημέρες πριν για την ονομαστική του εορτή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.