Ποιά είναι τα μεγάλα ζητήματα του ΟΑΣΘ, που θα πρέπει να διαχειριστεί ο νέος Πρόεδρος

Ο Κώστας Ταγγίρης, 64χρονοςοικονομολόγος με έντονη δραστηριότητα στο Οικονομικό Επιμελητήριο,  είναι ο νέος Πρόεδρος του ΟΑΣΘ.

Ο Κώστας Ταγγίρης, αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Νιγρίτας Σερρών και στη συνέχεια φοίτησε στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Διετέλεσε μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., το 2020 διορίστηκε στο Δ.Σ. του Ο.Σ.Ε. και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της λογιστικής εταιρείας “ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ” μαζί με τον επίσης Σερραίο, Δημήτρη Πανοζάχο.

Ποιές είναι οι ανάγκες του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης που πρέπει να ιεραρχήσει ο νέος Πρόεδρος;

1. Άμεση ανάταξη του στόλου, με επισκευές και βελτιώσεις λεωφορείων επί του πεδίου, πράγμα που σημαίνει ότι από τη μια πρέπει να ξαναδουλέψει το φιλότιμο των τεχνικών του ΟΑΣΘ κι από την άλλη, να προχωρήσουν τάχιστα οι προμήθειες των απαραίτητων ανταλλακτικών.

2. Άμεση διευθέτηση των οφειλών του ΟΑΣΘ σε τρίτους, οι οποίοι είναι εξαγριωμένοι, από τον μακροχρόνιο εμπαιγμό.

3. Επίτευξη εργασιακής ειρήνης με τους εργαζόμενους, ώστε να φύγει από την ατζέντα η συνεχής επίκληση απεργιών και στάσεων εργασίας. Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, έχουν φιλότιμο και θα “βάλουν πλάτη”, αν πεισθούν ότι δεν τους κοροϊδεύουν.

4. Αύξηση των διαθέσιμων οδηγών, με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο, καθώς, λεωφορεία σχολάζουν επειδή δεν υπάρχουν οδηγοί.

5. Βελτίωση της συνεργασίας με τον ΟΣΕΘ, που προϊσταται του ΟΑΣΘ, ώστε να “τρέξουν” κάποια έργα, που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως η ψηφιοποίηση του Οργανισμού και το Ενιαίο Ηλεκτρονικό Εισιτήριο, η ολοκλήρωση δηλαδή της σύμβασης με την ΤΕΡΝΑ / INDIGITAL / AMCO.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.