ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ : Αντιμέτωπη με μπλακ-άουτ η ΕΕ

  Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. Γιώργος Αθανασίου
Η ηγεσία της ΕΕ προσπαθεί με ήπιο τρόπο να ετοιμάσει τους πολίτες της Ευρώπης για αυτά που έρχονται.
Η άβουλη Ευρώπη που σύρθηκε πίσω από το άρμα των ΗΠΑ, χωρίς καν να μελετήσει σε βάθος τις βαριές επιπτώσεις που ελλοχεύουν όλα τα μέτρα που αποφασίστηκαν (κυρίως με εντολή Μπάιντεν ενάντια στη Ρωσία), στους πολίτες της!!!
Άλλη μια φορά το μάρμαρο θα το πληρώσουμε όλοι εμείς.
Το απύθμενο θράσος του συνόλου των Ευρωπαίων ”ηγετών” που έτρεξαν να εφαρμόσουν μέτρα χωρίς όμως να έχουν εξασφαλίσει τίποτα για να μην οδηγηθούμε σε αυτό το αδιέξοδο,το ενεργειακό αδιέξοδο.
Μετά από την καταστροφική πανδημία στις Ευρωπαϊκές οικονομίες (και όχι μόνο).έρχεται και η ενεργειακή κρίση να τινάξει στον αέρα όλες τις οικονομίες και να επιστρέφουμε με βήμα ταχύ δεκαετίες πίσω.
Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκεται λοιπόν η Ευρώπη λόγω των κυρώσεων στη Ρωσία, καθώς το εμπάργκο που πρότεινε η Κομισιόν για το ρωσικό πετρέλαιο αναμένεται να οδηγήσει σε ένα «τσουνάμι» αυξήσεων, αλλά και σε σοβαρές ελλείψεις στην αγορά.
Στηρίζουν με πακτωλό χρημάτων την Ουκρανία από το υστέρημα των Ευρωπαίων πολιτών και μάλιστα όλοι αυτοί οι λαλίστατοι ελιτίστες των Βρυξελλών που ούτε καν εκλεγμένοι είναι.
Όταν βομβάρδιζαν την Σερβία με βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου, παρακολουθούσαν την καταστροφή σιωπηλά.
Όταν επί μισό σχεδόν αιώνα ,αυτή η Ευρώπη έχει κατεχόμενη περιοχή της από τρίτη χώρα, πάλι σιώπησαν και σιωπούν.
Τώρα, όλοι αυτή ανακάλυψαν ότι γίνεται πόλεμος σε χώρα της γεωγραφικής Ευρώπης και κλαίνε με μαύρο δάκρυ…ποιοί;
Οι αποικιοκράτες, που κατέστρεψαν, λεηλάτησαν, εξαφάνισαν λαούς και έρχονται σήμερα αυτοί οι υποκριτές να καταστρέψουν τα όνειρα εκατομμυρίων πολιτών της ΕΕ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.