Το συνέδριο των «μπαταχτσήδων»!

Ιλιγγιώδες το χρέος της Ν.Δ. την ώρα που οι πολίτες χάνουν τα σπίτια τους

Ως «πολυτελής» χαρακτηρίζεται η διοργάνωση του συνεδρίου Μητσοτάκη. Του οποίου τα στελέχη κουνούσαν το δάχτυλο στους πολίτες, λέγοντας ότι ο «τζάμπας πέθανε». Γεγονός απολύτως ψευδές, διότι ο τζάμπας ζει και ο κάνει μάλιστα συνέδριο!

Διότι το κόμμα Μητσοτάκη παραμένει στην κορυφή της λίστας χρέους των κομμάτων της Ε.Ε, με τις δανειακές υποχρεώσεις του να έχουν εκτιναχθεί στα 343 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τους τελευταίους ισολογισμούς του.

Την ώρα μάλιστα που ο Έλληνας δανειολήπτης χάνει το σπίτι του για μερικά χιλιάρικα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα.

Αυτό οφείλεται στις ντροπιαστικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης του, που απαλλάσσουν τα στελέχη των τραπεζών από τις ευθύνες για τα θαλασσοδάνεια, που έδωσαν στο κόμμα Μητσοτάκη! Γεγονότα που δεν έχουν καταγραφεί πουθενά στην σύγχρονη ιστορία, τουλάχιστον για δυτική χώρα.

Για να μην θυμηθούμε τα χρέη της Ν.Δ. στην ΔΕΗ, που φυσικά ποτέ δεν της έκοψε το ρεύμα, της ρευματοκλοπές κλπ.

Σε αυτό το αισχρό σκηνικό παρακμής και διαφθοράς λοιπόν, για να μην θυμηθούμε και τα χρέη του ίδιου του πρωθυπουργού από τον διαβόητο Κήρυκα Χανίων, εξελίσσεται το συνέδριο…

Με τους πολίτες να βλέπουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε σκηνικό τύπου αρένας, να κουνάει τα χεράκια του, να μιλά για λαϊκισμό, να κουνάει το δάχτυλο σε πολίτες και πολιτικούς αντιπάλους, αντί να κρύβεται. Και τα φιλοκυβερνητικά μέσα να ψάλλουν «ωσαννά»! Τους ίδιους πολίτες που για ένα χιλιάρικο μένουν στο σκοτάδι, διασύρονται, κινδυνεύουν να χάσουν ακόμα και το σπίτι του, όταν ο άλλος με τρακόσια 50 εκατομμύρια φέσια, παριστάνει τον Μωυσή..Τους ίδιους πολίτες που για ένα χιλιάρικο μένουν στο σκοτάδι, διασύρονται, κινδυνεύουν να χάσουν ακόμα και το σπίτι του, όταν ο άλλος με 350 εκατομμύρια φέσια, παριστάνει τον Μωϋσή και καλπάζει στις δημοσκοπήσεις.

Φτου μας, να μην ματιαστούμε..

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.