Χορηγούμενη αθλιότητα Κουρτάκη κατά της Αναστασίας Γιάμαλη

Ο καταδικασμένος συκοφάντης συνεχίζει τις αθλιότητες

Ο Κουρτάκης των Παραπολιτικών, που παρά τις απανωτές καταδίκες συνεχίζει να ελέγχει ΜΜΕ, προκειμένου να απαξιώσει τη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη, διέδωσε αθλιότητες ότι δήθεν κατεβαίνει στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ…

Το γεγονός καταγγέλλει η ίδια η δημοσιογράφος του Kontra και του Real FM, η οποία μάλιστα παραθέτει και το συγκεκριμένο δημοσίευμα το οποίο έχει προωθηθεί! Δηλαδή τα Παραπολιτικά έδωσαν λεφτά για να προωθήσουν ένα ψεύδος με σκοπό να απαξιώσουν μία δημοσιογράφο!

Η χορηγούμενοι αθλιότητα των Παραπολιτικών κατά της Γιάμαλη

Απαντώντας στους ισχυρισμούς, η Αναστασία Γιάμαλη ανάρτησε το ακόλουθο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

Βασικός κανόνας στη δημοσιογραφία είναι η επαλήθευση της πληροφορίας. Το τηλέφωνο μου είναι γνωστό, το έχουν οι συνάδελφοι. Αν το χρησιμοποιούσαν, θα μάθαιναν ότι δεν σκοπεύω να πολιτευτώ με τον ΣΥΡΙΖΑ ή άλλο κόμμα. Κι όμως, δεν με κάλεσαν αλλά έριξαν χρήματα για χορηγούμενη μάλιστα διαφήμιση μιας ανεπιβεβαίωτης πληροφορίας.
Είναι παλιό το κόλπο, οποίος/οποία/όποιο κάνει κριτική στην κυβέρνηση να ταυτίζεται με τις στοχεύσεις κάποιου κόμματος για να απονομιμοποιηθεί η κριτική του/της.
Εδώ θα είμαι για να κάνω τη δουλειά μου και να υπηρετώ μια δημοσιογραφία που μεροληπτεί υπέρ της κοινωνίας και των πιο ευάλωτων κομματιών της.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.