Φιλιππάκης: Ψευδείς και γραφικοί οι ισχυρισμοί Μιωνή

«Είναι τουλάχιστον φαιδρό και μόνο να επικαλείται “ζήτημα δημοκρατίας”»

Η σημερινή ανακοίνωση του «γνωστού» κ. Σ. Μιωνή, αποτελεί ένα ακόμα επεισόδιο του πολύκροτου σήριαλ εκφοβισμού και προσπάθειας εξόντωσής του προς τους λειτουργούς της ανεξάρτητης και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας. Άλλωστε είναι πολύ πρόσφατη η οδηγία της Κομισιόν για την προστασία των ανθρώπων του Τύπου από καταχρηστικές αγωγές και δικαστικές διαδικασίες (SLAPPs).

Οι υπόλοιποι ισχυρισμοί του εξακολουθούν να είναι ψευδείς και βέβαια γραφικοί. Όσον αφορά στις «φιλανθρωπικές» διαθέσεις του κ. Μιωνή, καλό θα είναι να ανατρέξουμε τόσο σε ελληνικά όσο και σε διεθνή παραδείγματα «φιλάνθρωπων» του είδους του. Για το δε «ζήτημα δημοκρατίας», είναι τουλάχιστον φαιδρό και μόνο να το επικαλείται. Οι εξελίξεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, στο επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι εξαιρετικά σημαντικές και ενδιαφέρουσες. Ελπίζουμε να είναι και τότε λαλίστατος.

Η συγκεκριμένη απόφαση που αναφέρεται είναι πρωτόδικη και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη για την τελική έκβαση όλων των υποθέσεων.

Ιωάννης Ν. Φιλιππάκης
Εκδότης

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.