Οργή στο πανελλήνιο από την ομολογία Γεωργιάδη: Ιδού γιατί μας ληστεύουν με την τιμή του ρεύματος!

Ληστεία σοβιετικού τύπου από την κυβέρνηση για τα καρτέλ!

Εκτός εαυτού βγήκαν οι πολίτες που άκουσαν έκπληκτοι τον ΥπΑνάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη να ομολογεί ότι η διαβόητη «ρήτρα αναπροσαρμογής» που καταστρέφει την ελληνική οικονομία και στέλνει στον ψυχίατρο τους Έλληνες, επεβλήθη για να καταλήξει στις τσέπες των «παραγωγών ενέργειας»!

Δηλαδή, η κυβέρνηση που υποστήριζε ότι υπηρετεί την ελεύθερη οικονομία και την αριστεία, ληστεύει τους έλληνες καταναλωτές, διαλύει τον κοινωνικό ιστό, ρημάζει την εθνική οικονομία, επειδή κάποιοι τύποι επέλεξαν να κάνουν μία «επένδυση» που δεν τους βγήκε!

Μιλάμε για Σοβιετία… Το κράτος επιτρέπει την ληστεία των πολιτών επειδή κάποιοι εκλεκτοί της εξουσίας τους τελευταίους μήνες δεν θησαυρίζουν όπως θησαύριζαν όταν το φυσικό αέριο είχε χαμηλότερη τιμή.

Για τις δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις όμως που έβαλαν λουκέτο, επειδή δεν είχαν την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν, όχι απαραίτητα επειδή έκαναν μία «κακή επένδυση» αλλά επειδή λόγω των κυβερνητικών αποφάσεων και τον περιορισμών στην ελεύθερη οικονομία με πρόσχημα την πανδημία, καταστράφηκαν, δεν ακούστηκε κουβέντα!

Δείτε την απίστευτη ομολογία του Άδωνι Γεωργιάδη:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.