Το Ελληνικό Πεντάγωνο θωρακίζεται κι αποκτά απόρθητη Κεντρική Πύλη

Συστήματα επιτήρησης όλων των χώρων του Ελληνικού Πενταγώνου, αλλά και Πύλη με αναδιπλούμενες ράμπες, επί τεχνητής τάφρου. 

Του Χρήστου Μαζανίτη 

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος παρευρέθη στα εγκαίνια  της αναβάθμισης – ανακαίνισης της Κεντρικής Πύλης του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΓΟΥ» (ενσωμάτωση – ενεργοποίηση Συστήματος Εμποδίου), κατά την οποία πραγματοποιήθηκε και επίδειξη λειτουργίας.

Την τελετή παρακολούθησαν επίσης:

● Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.

● Ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, ο Διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας και ο Επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Κελλάρης.

● Ο Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κέλλης, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο Επιτελάρχης ΓΕΣ Αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος και ο Γενικός Επιθεωρητής ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Μ) Γεώργιος Καραδήμας.

Αμέσως μετά, ακολούθησε τελετή εγκαινίων της Ενιαίας Αίθουσας Ελέγχου Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας (ΗΣΑ), με την οποία εξασφαλίζεται η 24ωρη επιτήρηση του Στρατοπέδου μέσω κινητών και σταθερών καμερών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΓΕΕΘΑ, τα νέα αυτά συστήματα αναβαθμίζουν το επίπεδο ασφαλείας και επιτήρησης του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΓΟΥ» και παρέχουν δυνατότητα έγκαιρου εντοπισμού και άμεσης αντιμετώπισης περιστατικών ασφαλείας.

Πεντάγωνο

Πεντάγωνο

Πεντάγωνο

Πεντάγωνο

Πεντάγωνο

Πεντάγωνο

Πεντάγωνο

Πεντάγωνο

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.