Τη μια μετά την άλλη απορρίπτει τις αιτήσεις των εγκλωβισμένων πολιτών η Αττική Οδός

Ακόμη να πληρώσουν το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε οι εταιρείες «Αττική Οδός» και «Αττικές Διαδρομές»

Το ασύλληπτο μπάχαλο που επικράτησε στην Αττική Οδό και οδήγησε στον εγκλωβισμό πολιτών μέσα στα χιόνια και την κακοκαιρία «Ελπίς», οδήγησε στην απόφαση για αποζημίωση των εγκλωβισμένων οδηγών, με την διαδικασία υποβολής αίτησης να έχει ξεκινήσει από τις 5 Φεβρουαρίου.

Όμως για τις 2000 ευρώ αποζημίωση έχουν γίνει σχεδόν 12.000 αιτήσεις, ενώ οι εκτιμήσεις του υπουργείου Υποδομών κάνουν λόγο για περίπου 4000 εγκλωβισμένα οχήματα.

Όσοι υπέβαλαν αίτηση έπρεπε να δηλώσουν την ώρα και την ημέρα εισόδου και εξόδου του οχήματος. Έπρεπε λοιπόν είτε να καταθέσουν την απόδειξη των διοδίων, είτε να δηλώσουν ότι συνομίλησαν με εκπροσώπους της εταιρείας, αφού οι κλήσεις καταγράφονται. Ακόμη να στείλουν έως τρεις φωτογραφίες που τράβηξαν τις ώρες του αποκλεισμού τους από το σημείο.

Μέχρι στιγμής έχουν εγκριθεί 2.984 αιτήσεις, αλλά αναμένεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αιτήσεων θα απορριφθεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι ελλιπή τα στοιχεία τους.

Σε εκκρεμότητα όμως παραμένει και το πρόστιμο που επιβλήθηκε στις εταιρείες «Αττική Οδός» και «Αττικές Διαδρομές», οι οποίες ακόμη δεν έχουν πληρώσει το 1 εκ. ευρώ!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.