Πάτρα: Αυτό είναι το πιστοποιητικό θανάτου της σπιτονοικοκυράς – Η υπογραφή και το “αίνιγμα”

Στη δημοσιότητα βγήκε σήμερα το πιστοποιητικό θανάτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, στην Πάτρα. Η Ευγενία Κούτρα έμενε στον πρώτο όροφο του ακινήτου στην οδό Μπιζανίου, όπου διέμενε και η οικογένεια Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου. Ο θάνατός της αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια. Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, αποκάλυψε το πιστοποιητικό θανάτου της 69χρονης, στην εκπομπή “Live News”, στο Mega.

Όπως φαίνεται στο ντοκουμέντο, το μόνο όνομα που αναγράφεται είναι αυτό του Μάνου Δασκαλάκη, καθώς αυτός ήταν που εμφανίστηκε από την πλευρά της 69χρονης.

Στο ρεπορτάζ επισημάνθηκε ότι στο σημείο όπου υπογράφει ο γιατρός, που πιστοποίησε τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, δεν υπάρχει κάποιο όνομα, παρά μόνο υπογραφή.

Πάτρα σπιτονοικοκυρά

“Καταλαβαίνετε ότι αυτό το έγγραφο είναι άκυρο νομικά”, τόνισε ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος στην εκπομπή. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ίδιος, η γιατρός που υπέγραψε το πιστοποιητικό, δεν είχε εφημερία εκείνο το βράδυ και πήγε στο νοσοκομείο από το σπίτι της, προκειμένου να βεβαιώσει τον θάνατο της 69χρονης.

Αναφορικά με τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς, ο δικηγόρος είπε ότι ερευνώνται οι τραπεζικοί λογαριασμοί της γυναίκας, αλλά και το πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη. Επισήμανε ότι η 69χρονη λάμβανε, επίσης, και μία σύνταξη χηρείας το ύψος της οποίας ανέρχονταν σε 1.500 ευρώ, καθώς ο σύζυγός της ήταν δικηγόρος.

Σχετικά με το ζευγάρι, ανέφερε ότι “δεν πλήρωναν ενοίκια στην σπιτονοικοκυρά” και τόνισε ότι “ερευνούμε πού είναι αυτά τα λεφτά”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.