Οδηγεί την Ελλάδα στην καταστροφή!

Η εκτίναξη του εμπορικού ελλείμματος είναι η ταφόπλακα της ελληνικής οικονομίας

Εάν κάποιος πίστευε ότι η πολιτική αποτυχία έχει όριο, μετά την κυβέρνηση Μητσοτάκη οπωσδήποτε θα αλλάξει γνώμη.

Η οικονομική καταστροφή που έχει επιφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ελλάδα, δεν έχει προηγούμενο. Κάθε επιλογή του έχει αποδειχθεί ολέθρια για νοικοκυριά, επιχειρήσεις και γενικότερα την εθνική οικονομία.

Τα στοιχεία – σοκ για τον μήνα Φεβρουάριο όπου δείχνουν εκτίναξη του εμπορικού ελλείμματος κατά 172%, δείχνουν ότι οι κυβερνητικές επιλογές οδηγούν την χώρα στον όλεθρο.

Επί δύο χρόνια κυβέρνηση δανειζόταν σαν να μην υπήρχε αύριο. Αλλά δεν είχε πρόβλημα να κάνει λόγο για λεφτόδεντρα, όταν η ίδια θα μείνει στην ιστορία ως η μοναδική κυβέρνηση στην μεταπολίτευση που όντως ανακάλυψε το λεφτόδεντρο.

Αφού λοιπόν η Ελλάδα μετατράπηκε σε παγκόσμια πρωταθλήτρια χρέους, τώρα τείνει να μετατραπεί και σε παγκόσμια πρωταθλήτρια ελλείμματος ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών. Με απλά λόγια, ξοδεύουμε παραπάνω σε εισαγωγές από ότι εισπράττουμε από εξαγωγές.

Έχουμε ένα μαγαζί το οποίο μπαίνει μέσα αρκετά δισεκατομμύρια κάθε μήνα και εμείς αντί να φροντίσουμε να το κάνουμε κερδοφόρο, δανειζόμαστε για να συνεχίσουμε να πληρώνουμε τους προμηθευτές!

Φυσικά δεν φταίει μόνο η κυβέρνηση. Κύρια ευθύνη έχουν και τα ΜΜΕ που έχουν μετατραπεί σε κλακαδόρους και ξεπλυματίες πολιτικών εγκλημάτων, αντί να ασκούν τον θεσμικό τους ρόλο. Αποδείχτηκε περίτρανα ότι μία κυβέρνηση ανεξέλεγκτη, είναι η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που μπορεί να διαθέτει μία χώρα.

Δυστυχώς, τον λογαριασμό δεν θα τον πληρώσουμε εμείς που έχουμε την κύρια ευθύνη για την έλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εξουσία. Θα τον πληρώσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.