Νέα ερωτηματικά για τον πατέρα των κοριτσιών: Είχε πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς!

Από τις 24 Φεβρουαρίου 2017 η Ευγενία Κούτρα είχε ορίσει τον Μάνο Δασκαλάκη κυρίαρχο στις υποθέσεις της, όπως αποκαλύπτεται από το πληρεξούσιο που υπεγράφη (παρουσία συμβολαιογράφου εντός της δερματολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών) και έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star.

Όποιος δει και διαβάσει το πληρεξούσιο, καταλαβαίνει ότι ουσιαστικά ο Μάνος Δασκαλάκης είχε «εν λευκώ» τη διαχείριση των οικονομικών και περιουσιακών στοιχείων της σπιτονοικοκυράς του στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα.

Είχε το δικαίωμα να παίρνει τη σύνταξή της, επιδόματα και οτιδήποτε άλλο έμπαινε στον λογαριασμό της 69χρονης, ενώ μπορούσε να την εκπροσωπεί σε οποιαδήποτε δημόσια φορολογική υπηρεσία.

Η Ευγενία Κούτρα παρότι είχε συγγενείς στην Αιτωλοακαρνανία, επέλεξε τον νοικάρη της να κάνει το συγκεκριμένο πληρεξούσιο, κάτι που όπως εκτιμάται, οφείλεται στο γεγονός ότι του είχε μεγάλη αδυναμία και τον εμπιστευόταν.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.