Πάτρα: Στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 33χρονη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα ότι είναι αθώα και οδηγείται στη φυλακή. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στην υπόθεση θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Της Άννας Κανδύλη

Νωρίτερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε στα ερωτήματα της ανακρίτριας και του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας της στην ανακρίτρια δέχθηκε «βροχή» ερωτήσεων από την δικαστική λειτουργό.

Μεταξύ άλλων για την «πρόβλεψή» της στις 28 Ιανουαρίου 2022, μία ημέρα δηλαδή πριν το θάνατο του κοριτσιού όταν αυτό εκδήλωσε ένα ακόμη επεισόδιο και είπε στους γιατρούς πώς θα ακολουθήσει και πιο δυνατό. «Ήταν ένα καμπανάκι προς στους γιατρούς να έχουν τεταμένη την προσοχή τους, γιατί από προηγούμενα επεισόδια ήξερα ότι έκανε τρία επεισόδια με ταχυκαρδίες και μία βραδυκαρδία», φέρεται να είπε.

Η ερώτησή της για το εάν υπήρχαν κάμερες στο δωμάτιο έγινε, γιατί είχε μάθει πως σημειώθηκε κλοπή στο νοσοκομείο μία ημέρα πριν κάνουν εισαγωγή. Όσον αφορά στο μονόκλινο δωμάτιο που ζητούσε, θα το είχε ούτως ή άλλως λόγω της τετραπληγίας του παιδιού.

Για την ψυχραιμία, που όπως λένε στις καταθέσεις τους γιατροί και νοσηλευτές επέδειξε την ώρα που πέθαινε το παιδί της, φέρεται να απάντησε πως «ήδη είχα χάσει δύο παιδιά».

Δικηγόροι Ρούλας Πισπιρίγκου: Έβαλε τα κλάματα πολλές φορές

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ανάκρισης έβαλε τα κλάματα λέγοντας μάλιστα στην αρχή της διαδικασίας πως «Είμαι μητέρα που έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν από τη φυλακή».

“Καμία αιχμή” για τον Μάνο Δασκαλάκη – Τι είπε για Μαλένα και Ίριδα

Η κατηγορούμενη φέρεται να μίλησε και για τη διαδρομή της σχέσης της με τον σύζυγό της, από την αρχή μέχρι την ημέρα του θανάτου της κόρης τους, χωρίς να αφήσει καμία αιχμή γι’ αυτόν.

Ερωτήθηκε, επίσης, και για τα άλλα δυο παιδιά που έφυγαν από τη ζωή, την Μαλένα και την Ίριδα και φέρεται να επικαλέστηκε τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που έδειξαν παθολογικά αίτια.

Ειδικά για την περίπτωση της Μαλένας, η 33χρονη φέρεται να ανέφερε πως είχε υποβάλει μήνυση για τον θάνατό της. Χαρακτηριστικά επί αυτού του θέματος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 33χρονη είπε στην απολογία της: “Αν ήμουν ένοχη θα επεδίωκα έρευνα από την Δικαιοσύνη;”.

Οργή για την Ρούλα Πισπιρίγκου έξω από την Ευελπίδων – “Να ψοφήσεις, γιατί σκότωσες τα μωρά;”

Η 33χρονη έφτασε στα δικαστήρια λίγη ώρα πριν από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, φορώντας πάντα το μαύρο μπουφάν με την κουκούλα, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και έχοντας στο πλευρό της τους δικηγόρους της. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας.

Πολλοί ήταν οι συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων οι οποίοι εξαγριωμένοι φώναζαν μεταξύ άλλων: «να ψοφήσεις σκ@@, καρ@@@, γιατί σκότωσες τα μωρά;»

Πολλοί επιχείρησαν να επιτεθούν στην 33χρονη με τους άνδρες των MAT και της ΟΠΚΕ να δημιουργούν κλοιό γύρω της.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.