Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πέθανε, αφήστε την» έλεγε στους γιατρούς

Η Τζωρτζίνα έζησε μετά τις προσπάθειες των γιατρών για να την δηλητηριάσει η ίδια της η μητέρα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο

Εν αναμονή της αυριανής απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για την δολοφονία της κόρης της, η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στο φως όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του μεγάλου «επεισοδίου» της Τζωρτζίνας.

Τον Απρίλιο η 9χρονη υπέστη ανακοπή όταν νοσηλευόταν στη Πάτρα, στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, που την άφησε τετραπληγική, καθώς οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή μετά από 55 λεπτά.

Η μαρτυρία μιας γιατρού κατά τη διάρκεια ανάνηψης του παιδιού συγκλονίζει. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολουθούσε ατάραχη και ανέκφραστη την προσπάθεια της ανάνηψης της κόρης της, ενώ κάποια στιγμή είπε στους γιατρούς: «Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια».

Η γιατρός αναφέρει: «Γύρισε η μητέρα προς το μέρος μου, την ώρα που ο συνάδελφος έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθειά του κι ενώ είχαν περάσει 15 λεπτά, είπε: “Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί”».

Η Τζωρτζίνα ωστόσο σώθηκε τον Απρίλιο, μετά τις προσπάθειες των γιατρών. Λίγους μήνες μετά, φαίνεται πως θα την δηλητηρίαζε η ίδια της η μητέρα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.