Αποκάλυψη του «Βήματος»: Τα παραπλανητικά μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στους γιατρούς

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των κοριτσιών.

Όπως αποκαλύπτει ο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», έχει στη διάθεσή του μία σειρά από παραπλανητικά μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους γιατρούς.

«Θέλουμε το καλύτερο για το παιδί μας γιατί μόνο αυτό μας έχει απομείνει», αναφέρει ένα από αυτά τα SMS, λίγα 24ωρα πριν από το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, στις 29 Ιανουαρίου 2022 στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Τις ίδιες ημέρες είχε στείλει κι ένα άλλο SMS που απέδιδε τα ανεξήγητα ιατρικά επεισόδια που φαίνεται ότι η ίδια προκαλούσε στην Τζωρτζίνα σε «πυρετικά κύματα που κάνει λόγω νευρολογικής φύσεως».

Επιπλέον, όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η 33χρονη εξέφραζε αγωνιώδη ερωτήματα για τις βραδυκαρδίες και τις άλλες καρδιακές αρρυθμίες που παρουσίαζε το παιδί, και ενώ βεβαίως η εννιάχρονη, όπως αποδείχθηκε, δεν είχε οποιοδήποτε καρδιολογικό πρόβλημα.

Μάλιστα, η 33χρονη σε επικοινωνία της με τους γιατρούς τόνιζε ότι «πρέπει να βρούμε από τι πέφτει το οξυγόνο», λέγοντας χαρακτηριστικά σε γιατρούς ότι «μη σας νοιάζει για μένα και τη συμπεριφορά μου, εγώ είμαι “παγοκολόνα”»!

Επιπλέον, δείχνοντας χαρακτηριστική ψυχραιμία μετά τον θάνατο και της Τζωρτζίνας στο «Αγλαΐα Κυριακού», είχε ρωτήσει θεράποντες ιατρούς (από άλλο νοσοκομείο) αν μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί η ίδια τα υπνωτικά κι άλλα χάπια που χορηγούνταν στο κορίτσι που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή λίγες ώρες νωρίτερα.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι όλα αυτά τα βασανιστικά για την άτυχη Τζωρτζίνα συμβάντα σε διάφορα νοσοκομεία ήταν μια φονική σκηνοθεσία από τη μητέρα της στην προσπάθεια να δικαιολογήσει τον αιφνιδιαστικό θάνατο της κόρης της από ανακοπή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.