Κατερινόπουλος : “Λοιδορήθηκα τότε από κάποιους” – Νέες αποκαλύψεις για το επεισόδιο στο γραφείο τελετών

Λοιδορήθηκα τότε από κάποιους”, είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχετικά με την αποκάλυψη που είχε κάνει για την υπόθεση της Πάτρας και το επεισόδιο στο γραφείο τελετών, μετά τον θάνατο ενός εκ των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη. 

Με αφορμή τις σημερινές συνταρακτικές εξελίξεις και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της άτυχης Τζωρτζίνας, ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, αναφέρθηκε ξανά στο επίμαχο περιστατικό και έκανε νέες αποκαλύψεις.

“Εδώ θα πω κάτι άλλο, που το είχα πει εδώ στο δελτίο. Στο ένα παιδί, όταν το είχαν στο γραφείο τελετών, πήγε να το δει και της είπαν εκεί ότι το παιδί είχε κάποιο σημάδι στο μάγουλο. Και η πρώτη αντίδρασή της ήταν, ‘το είδε κανείς;’, ‘το φωτογράφισε κανείς;’. Της είπαν ‘όχι’. ‘Το φτιάξαμε’. Το είδε απαθέστατα και σηκώθηκε και έφυγε”, είπε ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας.

“Δεν επιδέχεται αμφισβήτησης αυτή η πληροφορία. Την είχα πει στον αέρα και μάλιστα λοιδορήθηκα τότε από κάποιους, ότι ‘τι λέει ο Κατερινόπουλος’. Ήταν έτσι όμως. Και πιστεύω στην πορεία θα αποδειχθούν όλα αυτά. Όπως αποδείχτηκε και ο θάνατος της Τζωρτζίνας”, πρόσθεσε.

Κατέληξε λέγοντας: “Ειλικρινά, δεν θα ήθελα τέτοια εξέλιξη, σε καμία περίπτωση. Σαν πατέρας το λέω αυτό, σαν άνθρωπος το λέω αυτό”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.