Ρούλα Πισπιρίγκου: Μιλούσε με site της Πάτρας τη στιγμή της προσαγωγής της – “Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες”

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλούσε με site της Πάτρας τη στιγμή που έγινε η προσαγωγή της από άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. 

Συγκεκριμένα δημοσιογράφος του thebest την ρωτούσε για την κεταμίνη που αναφέρθηκε στο Mega ότι βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, όταν εκείνη σταμάτησε ξαφνικά να απαντά στη συνομιλία στο messenger για να γίνει γνωστό 20 λεπτά αργότερα ότι έγινε προσαγωγή της και μεταφορά της στην Αθήνα.

«Έλα ντε, δεν έχουμε ιδέα» απάντησε στο ερώτημα τι συνέβη και βρέθηκε αυτή η ουσία στην Τζωρτζίνα. «Επιμένουν ότι το παιδί έπαιρνε μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα. Κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσα στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. Και το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό».

Αναφερόμενη στο κλίμα που επικρατούσε αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης για την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε στην δημοσιογράφο: «Τώρα έχει γίνει χαμός. Το τηλέφωνο δεν σταματάει. Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες».

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.