ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ! ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΑΡΕΛΙ ρυθμίζει την κίνηση στον Λευκό Πύργο [εικόνες]

Εικόνες από το παρελθόν αντίκρισαν σήμερα, περαστικοί και οδηγοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς, στην περιοχή του Λευκού Πύργου, τοποθετήθηκε -στη διάρκεια ειδικής εορταστικής εκδήλωσης προς τιμήν του ρυθμιστή τροχονόμου- το παραδοσιακό τροχονομικό βάθρο (βαρέλι).

Ο ρυθμιστής τροχονόμος της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης δέχθηκε εθιμοτυπικά δώρα από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, υποστράτηγο Φώτιο Δομζαρίδη, ενώ η μπάντα της Αστυνομίας πλαισίωσε την εκδήλωση ψάλλοντας τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «σκοπός της εκδήλωσης ήταν η επιβράβευση των τροχονόμων, ανδρών και γυναικών, για την πολύτιμη καθημερινή προσφορά τους, τόσο στους οδηγούς οχημάτων όσο και στους πεζούς, αποσκοπώντας στην ασφάλεια, αλλά και τη διευκόλυνση τους κατά τις μετακινήσεις τους».

Εθιμοτυπική εκδήλωση

 

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, βουλευτές, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, της Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και άλλων φορέων.

Η μπάντα της Αστυνομίας πλαισίωσε την εκδήλωση ψάλλοντας τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

 

 

Ο ρυθμιστής τροχονόμος της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης δέχθηκε εθιμοτυπικά δώρα από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης

 

 

Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.