Οργή Αθηναίων με Κ.Μπακογιάννη: Έστειλε συνεργείο για να καθαρίσει ειδικώς το πεζοδρόμιο της μητέρας του (φώτο)

Για όλα τα υπόλοιπα… αδιαφόρησε

Εντύπωση προκάλεσε στους Αθηναίους πολίτες η αγάπη του δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη, για την μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη. 

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο δήμαρχος έστειλε συνεργείο να καθαρίσει ειδικώς το πεζοδρόμιο της Ντόρας Μπακογιάννη στην -κεντρική λεωφόρο των Αθηνών- Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Ετσι, χθες, το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο της μητέρας του ήταν το μόνο που λαμποκοπούσε, ενώ όλα τα γύρω και τα απέναντι, αλλά και τα πιο κει και τα πιο μακριά… και τα ακόμη πιο μακριά ήταν ακόμα γεμάτα από μπιχλιασμένα παγόβουνα.

Μάλιστα ο Κ.Μπακογιάννης δέχθηκε έντονα «πυρά» από τους Αθηναίους πολίτες για την ανάρτηση που έκανε (μετά από τρεις μέρες εξαφάνισης) στην οποία επί της ουσίας λέει… ότι τα έκανε «όλα καλά».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή είναι από πτώσεις δέντρων, κορμών και κλαδιών, εξαιτίας του βάρους του χιονιού. Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί 1093 σημεία και έχουμε ανταποκριθεί σε 511, ενώ 71 συνεργεία συνεχίζουν να επιχειρούν σε όλη την πόλη. Ήδη εκπονούμε σχέδιο για την άμεση αντικατάσταση των δέντρων που έχουμε χάσει. Ταυτόχρονα επειδή αρκετά οχήματα έχουν υποστεί ζημιές, ζήτησα από τις υπηρεσίες μας να δώσουν προτεραιότητα στις αιτήσεις αποζημίωσης που έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν οι δημότες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στη διεύθυνση d.pras.ast.panidas@athens.gr. Για οποιοδήποτε πρόβλημα καλέστε στο 1595 ή κάντε αναφορά στο novoville». 

 

 

Tα σχόλια των δυσαρεστημένων και οργισμένων πια πολιτών στην ανάρτησή του κάθε άλλο παρά κολακευτικά είναι. Δεν είναι λίγοι οι πολίτες που εξακολουθούν να υφίστανται τεράστια ταλαιπωρία, 4 ημέρες μετά, από τα εκατοντάδες δέντρα που καταπλάκωσαν τα αυτοκίνητα και τις περιουσίες τους και καταγγέλλουν ότι δεν υπήρξε καμία μέριμνα το προηγούμενο διάστημα, καλώντας τον να παραιτηθεί.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.