Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει

Ακόμη και τέλος στη ζωή του σκέφθηκε να βάλει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είχε φτάσει ένα βήμα πριν την απόπειρα αυτοκτονίας, όταν κάποιοι τον πολέμησαν κοινωνικά και πολιτικά.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε: «Κάποια στιγμή. Τώρα με βλέπει και η γυναίκα μου και στενοχωριέται. Σκέφτηκα να φτάσω και στα άκρα, διότι η αδικία που έγινε εις βάρος των συνεργατών μου και του αδελφού μου ξεπέρασε κάθε όριο. Και το κλείνω εδώ. Αυτό που έγινε εις βάρους μου δεν έχει γίνει ποτέ». Τότε ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν εννοεί ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν το αρνήθηκε.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα, μίλησε και για το ριάλιτι αλλά και για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό.

«Κάποιοι ενοχλήθηκαν από την παρουσία μου στη Φάρμα. Εγώ θα ξαναπάω. Όταν έμπαινα στα νοσοκομεία όλο το 2021, ενδιαφέρθηκε κανείς;».

»Μπήκα με κορονοϊό και για τρεις ημέρες πήγα στον Θεό και ξαναγύρισα. Είχα δυνατά πνευμόνια, αλλά για τρεις ημέρες δεν υπήρχα. Ήμουν αλλού».

»Με το μηχανάκι κατάκοιτος με πέντε κατάγματα, γύρισε κανείς από όλους αυτούς που είχα δίπλα μου; Κάηκε το αυτοκίνητό μου. Όλα αυτά σου δημιουργούν μία συγκινησιακή φόρτιση και πας στη Φάρμα και αδειάζεις, αναλογίζεσαι τη διαδρομή σου και την αδικία», σημείωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.