Συγκλονίζει ο Easy Coutiel για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό

Ο Easy Coutiel, γνωστός μουσικός παραγωγός, συγκλονίζει περιγράφοντας τον εφιάλτη που βίωσε εξαιτίας του κορονοϊού. Έμεινε τρεις εβδομάδες διασωληνωμένος στην Εντατική του νοσοκομείου “Σωτηρία“. Είχε υποκείμενα νοσήματα και έπειτα από σκληρή μάχη με τον κορονοϊό και ύστερα από νοσηλεία συνολικά 46 ημερών, επέστρεψε σπίτι και στην οικογένειά του.

Ο ίδιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV, υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι τα κατάφερε γιατί ήταν διπλά εμβολιασμένος. “Ακόμη και τώρα, δεν μπορώ να το πιστέψω, δηλαδή ότι βγήκα από εκεί” λέει ο γνωστός μουσικός παραγωγός και προσθέτει: “Θα μπορούσαμε να μην μιλούσαμε αυτή τη στιγμή, είναι απλά τα πράγματα. Εγώ τη δεύτερη δόση την έκανα στις 2 Ιουλίου, θα έκανα και την τρίτη δόση, αλλά δεν είχε ανοίξει η πλατφόρμα”.

Διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό στις 2 Νοεμβρίου. Τρεις ημέρες μετά πήγε στο νοσοκομείο “Σωτηρία” για εξετάσεις, με ήπια συμπτώματα και δύο ημέρες μετά διασωληνώθηκε.

“Είχα το πρόγραμμα να ενημερώσω την οικογένειά μου, να στείλω ένα δύο γραπτά και λες και η νάρκωση λειτούργησε αναδρομικά, δεν θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη στιγμή και μετά. Απίστευτος εφιάλτης, τόσο ρεαλιστικός, τόσο ζωντανός, τόσο έντονος, με γνωστούς, φίλους, τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου. Δεν φαντάζεστε” περιγράφει ο Easy Coutiel και συγκλονίζει.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.